Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolati szempontból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati szempontból, igaza van az adjunktus asszonynak?

Figyelt kérdés

Direkt ide írtam, mert NEM szexuális, hanem párkapcsolati oldalról kérdezem!

Mert ugye sok nő nem csinálja, aztán csodálkozik, hogy lecserélik.

https://www.youtube.com/watch?v=LEZ1M3bNPBo

2024. jan. 14. 13:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Mit mond?
2024. jan. 14. 13:51
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Nem kattintok videóra. Írj ki kérdést!
2024. jan. 14. 13:54
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit azért csinálok, hogy ne cseréljenek le, azt nem akarom csinálni, tehát cseréljenek nyugodtan. Én is lecserélem, aki rám erőszakolja, amit nem akarok.
2024. jan. 14. 13:54
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Akkor le lövöm a poént igen jó ha le szopnak de nem létszükséglet.
2024. jan. 14. 14:02
 5/24 anonim ***** válasza:
95%

#2 +1! Írd ki a kérdésed, hogy mi a bajod.

"Mert ugye sok nő nem csinálja, aztán csodálkozik, hogy lecserélik"

Nem tudom mi az, gondolom anál, de bármi is az, én előbb cserélem le azt aki erőlteti minthogy ő megunná az elutasítást. Értsd: azonnal.

2024. jan. 14. 14:05
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarom leszopni nem fogom és kirakom a párom, keresek olyan férfit akit nem zavar, hogy nem szopom le.

Bár nem vagyok az orális szex ellen se kapni se adni téren megértem azokat akiknek nem megy.

2024. jan. 14. 14:06
 7/24 A kérdező kommentje:
Na jó, de akkor miért csinálja SOK nő, hogy esküvőig megteszi párszor, utána meg többé nem, majd sipítozik, ha a pasi máshoz megy, vagy kirakja? Ja, és persze ilyenkor a nő kéri a lóvét, mert az "neki JÁR"!
2024. jan. 14. 14:10
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Tehát csináljam azt, amit nem akarok csinálni, hogy benne maradhassak egy kapcsolatban, amiben azt kell csinálnom, amit nem akarok csinálni, egy olyan férfival, akit nem érdekel, mit akarok vagy mit nem.

Ebben nem nagyon van logika. Miért szopjak, ha az a "jutalom", hogy szophatok többet?

2024. jan. 14. 14:12
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, rosszul választottál.
2024. jan. 14. 14:12
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elvenni, vele lenni ha nem akar leszopni egyáltalán vagy néha.
2024. jan. 14. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!