Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolati szempontból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati szempontból, igaza van az adjunktus asszonynak?

Figyelt kérdés

Direkt ide írtam, mert NEM szexuális, hanem párkapcsolati oldalról kérdezem!

Mert ugye sok nő nem csinálja, aztán csodálkozik, hogy lecserélik.

https://www.youtube.com/watch?v=LEZ1M3bNPBo

2024. jan. 14. 13:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%
#9 ez sehogy se választott, ez a rébuszos incel aki állandóan erőszakoskodni akar meg diáklányokra nyáladzik :D
2024. jan. 14. 14:17
 12/24 A kérdező kommentje:

8. Meg akit még érint.

NEM kell csinálnod! Épp ez a lényeg!!! De akkor legyél annyira korrekt, hogy az elején, az 1. szexnél közlöd, én nem az, hogy párszor csinálod, amikor meg megvan fogva a kanid, akkor végleg törlöd az opciót!!!

2024. jan. 14. 14:19
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi az a kani, de semmilyen körülmények közt nem szopok.

Te nem csinálsz semmit, hogy lenyűgözd a nőt, ugye? Nincs olyan férfi a világon, aki első szexig fehér lovag, utána meg kényelmes udvari bolond.

2024. jan. 14. 14:30
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
"kani", na mondom hogy ez az a félkegyelmű :D
2024. jan. 14. 14:30
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mitől fél? Hogy másokat nem szopnak le?
2024. jan. 14. 14:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Sok nő szexel csak megtartàs miatt. De tagadják.
2024. jan. 14. 15:35
 17/24 anonim ***** válasza:

Az nem lehet, hogy egyszerűen elment a kedve? Főleg ha neki is bunkó stílusban adod elő. Mivel eleinte csinálta, tehát nincs elvileg ellenére. Aztán nem, mert nem érdeke. De miért nem...? Például ha én csinálom a férjemnek, azzal "törlesztek", hogy most csak neki lesz jó. Mivel amikor szexelünk, akkor nekem általában 2-3 orgazmusom van. Illetve az előjáték része, és cserébe nekem is válogatott élvezetekben van részem. Röviden: megéri kicsit kényeztetni.

Ha csak kiterülne az ágyon, hogy "sz0pj le", valószínűleg napokon belül ránézni se lenne kedvem.

Ugye, érted ...?

2024. jan. 14. 16:00
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem, nincs igaza, mert ideális esetben ELNŐTTEK kapcsolatáról van szó, akiknek illene tudni kommunikálni. Ha nem megy, az a probléma.
2024. jan. 14. 16:01
 19/24 anonim ***** válasza:
17, nálatok muszáj ugyanannyi orgazmusnak lennie? Olyan ez, mint a kassza, 50-50?
2024. jan. 14. 16:02
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem, mert kiakadna az állkapcsom. 😂

2024. jan. 14. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!