Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati szempontból, igaza van az adjunktus asszonynak?
Direkt ide írtam, mert NEM szexuális, hanem párkapcsolati oldalról kérdezem!
Mert ugye sok nő nem csinálja, aztán csodálkozik, hogy lecserélik.
https://www.youtube.com/watch?v=LEZ1M3bNPBo
8. Meg akit még érint.
NEM kell csinálnod! Épp ez a lényeg!!! De akkor legyél annyira korrekt, hogy az elején, az 1. szexnél közlöd, én nem az, hogy párszor csinálod, amikor meg megvan fogva a kanid, akkor végleg törlöd az opciót!!!
Nem tudom, mi az a kani, de semmilyen körülmények közt nem szopok.
Te nem csinálsz semmit, hogy lenyűgözd a nőt, ugye? Nincs olyan férfi a világon, aki első szexig fehér lovag, utána meg kényelmes udvari bolond.
Az nem lehet, hogy egyszerűen elment a kedve? Főleg ha neki is bunkó stílusban adod elő. Mivel eleinte csinálta, tehát nincs elvileg ellenére. Aztán nem, mert nem érdeke. De miért nem...? Például ha én csinálom a férjemnek, azzal "törlesztek", hogy most csak neki lesz jó. Mivel amikor szexelünk, akkor nekem általában 2-3 orgazmusom van. Illetve az előjáték része, és cserébe nekem is válogatott élvezetekben van részem. Röviden: megéri kicsit kényeztetni.
Ha csak kiterülne az ágyon, hogy "sz0pj le", valószínűleg napokon belül ránézni se lenne kedvem.
Ugye, érted ...?
Szerencsére nem, mert kiakadna az állkapcsom. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!