Az egyetemi tanárom az alkalmazottam lett, ez mennyire lesz hosszútávon egészséges viszony?
Részletekben kifejtve, én végeztem már egy BSC-MSC kombót, kicsit más szakterületen, de akkor maradtam ott, miután gyakorlatra is oda mentem mindig. Ez az idő, ami 4 év, elég volt ahhoz, hogy a középvezetői rétegig felszivárogjak.
Mindemellett jelen képzésem egyik szigorú és idősebb, 56 éves tanára a cégnél vállalt másodállást az egyetem mellett, és úgy raktak minket egy projektre, hogy ezen tanárnak én közvetlen főnöke lettem. Hogy illik ezt kezelni? Milyen alakulása lehet a viszonynak?
Ha nem viselkedett csúnyán veled, akkor miért szívatnád?
Meg már 56 éves, felesleges szívózni vele, szerintem.
Kérdező, de van bármi tényleges konfliktus? Rosszul végzi a munkáját? Te rosszul tanulsz? Nem követi az utasításaidat?
Vagy csak úgy általában zavar a helyzet?
Nekem zavaró a helyzet, mert alapvetően rosszhírű a tanár. Egyelőre teljesen konfliktusmentesen működik minden, de a vizsgaidőszakba belemenve a számonkéréseknél nem tudom, hogy a tanár mennyire próbál játszani velem az egyetemen, és ez hogy hathat ki a dolgokra.
Másmellett azért is kellemetlen számomra mindez, mivel ez akkor is kettős élet, és állandóan figyelnem kell a helyezkedésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!