Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen barátnőt szeretnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen barátnőt szeretnétek?

Figyelt kérdés
Képek is jöhetnek a külső okán, és normális válaszokat légyszi.
2024. jan. 13. 20:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%
Olyat, aki nem bánt, nem sérteget, nem támad, nem áll bosszút, nem gonoszkodik. De ilyen ember nem létezik.
2024. jan. 13. 20:47
 2/20 A kérdező kommentje:

1.

Oh hát sajnálom hogy rossz tapasztalatod van. Egyébként nem akkora elvárások ezek.

2024. jan. 13. 20:50
 3/20 anonim ***** válasza:
16%

[link]

Egy ilyesmivel el tudnék lenni. Tejért nem kellene a boltba menni az biztos.

2024. jan. 13. 20:52
 4/20 anonim ***** válasza:
21%
Akivel nem kell szexelni
2024. jan. 13. 20:55
 5/20 anonim ***** válasza:

Ahogy egy barátom mondta, nekem a vékonyka, lófejű nők tetszenek. Belsőre, értékrendre, lelki alkatra passzoljunk ami szintén nagyon fontos.

Misson impossible :)

2024. jan. 13. 20:56
 6/20 anonim ***** válasza:
46%
3, ez vicc vagy badwomensanatomy?
2024. jan. 13. 21:01
 7/20 anonim ***** válasza:
21%
Legyen manipulatív,hálózzon be,bolondítson magába a női praktikáival.Legyen számító haszonleső,csak a könnyebb életért, ingyen lakhatásért legyen velem. Hazudjon szerelmet meg közös jövőt hogy minél magasabbról koppanhassak a végén. Csaljon meg a testvéremmel vagy a legjobb barátommal mert az fáj,az traumatizál a legjobban. Anyagilag húzzon le minél jobban aztán amikor már nem tud mit kiszipolyozni belőlem akkor hagyjon el de előtte azért mindenképpen alázzon meg azzal hogy a pofámba vágja hogy mekkora lúzer vagyok.
2024. jan. 13. 21:06
 8/20 anonim ***** válasza:

Normális válaszokat várni gyakori közösségétől. Szakadok...

Na de ezt félre téve, egy olyan nő aki kedves, támogató, és nem azt érezteti velem, hogy én vagyok az eggyetlen dolog az életében ami miatt nem boldog. Mindezek mellett egy ápoltságot elvárok.

2024. jan. 13. 21:10
 9/20 A kérdező kommentje:
Hát 7es valamit félreértettél de értem én az iróniát...
2024. jan. 13. 21:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Életre szóló párt akarok, nem barátnőt. És nyilván olyan legyen, amilyenre nekem szükségem van,aki nekem vonzó, és akivel összeillünk, hosszú távon.
2024. jan. 13. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!