Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nem is tetszem neki? Ha van ideálotok, akkor csak olyan barátnőt szeretnétek?
Alapban igen, de a valóság felülírja.
Imádom a homárt és a szarvast, de nem telik rá állandóan, így a hétköznapokban marad a csirke meg a sajtos tészta.
3.-nak.
Számít a belső, nagyon is. A külső meg...sok pasi álma [link] de kevésnek telik rá...sőt, még hasonlóra sem. :(
Nálunk hasonló a helyzet, a szőkék, meg a vörösek az ideáljai kék szemmel, erre ott vagyok én, a szőkésbarna, barna szemű. Mondjuk azt mondta, hogy mellettem már rájött a barna szem varázsára is, kék szemmel az életben nem lehet olyan szépen nézni, szerintem kifejezetten hideg.
Már nem rugózom rajta. Az alakomat imádja, a kémiánk nagyon passzol, saját bevallása szerint is olyat hozok ki belőle, mint eddig senki. (Se a szőkéi, se a vörösei.) Nem mondom, hogy azért nem bánt a dolog néha, mert nekem ő meg pont az esetem, de ha lent vagyok önbizalmilag, kicsit turbózok magamon más pasik bókjaival, lehetőleg úgy, hogy ő is a közelben legyen. Általában egy csinosabb ruha, meg némi mosolygás bevonzza az ilyesmit. 😇
Féltékenynek féltékeny ilyenkor, szóval nem aggódom annyira. Meg amúgy se adnám a barna szemeimet az ő kedvéért sem, az alakom után az a fő vonzerőm.
#4 De ha nem csúnya a lány, csak szimplán nem az ideálja valakinek az is ilyen?
#6 Pont ezért nem értem, mert a párom nekem így tökéletes ahogy van, még ha vannak hibái is, mégsem mondom neki soha h így meg úgy csúnya lennél.
A hajas dolgon nem kell meglepődni...
Sok férfi van így vele, hogy a hosszú hajat szereti és a rövidet egyáltalán nem. Ez ilyen.
Kérdező, de most te szép vagy?
Mert azt írtad eddig, hogy nem vagy szőke és kék szemű + inkább a rövid hajat szereted magadon. De ez még semmit nem jelent, nekem is pl inkább a barna hajú, sötét szemű lányok jönnek be jobban és a rövid han sem hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!