Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti titokban szeretnétek tökéletes alakú barátnőt vagy jobb ha "tökéletlen"?
Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 11:46
2/12 anonim válasza:
Nyilván jó lenne, de valójában irreális, mivel nekem az arc elég fontos, plusz valamennyire intelligensnek is kéne lennie hogy megértsük egymást, szóval akinek ezek mellé még tökéletes alakja is van az elég top kategóriás nő
3/12 anonim válasza:
Szerencsére nem létezik olyan a világon, hogy tökéletes.
4/12 anonim válasza:
nem titokban, de igen, tökéletes a legjobb. Hát milyen kérdés már ez :D
5/12 anonim válasza:
Most azert, mert igy is tetszik valaki, azert azt megse mondassuk ki, hogy igen, ne legyen jo alakod, mert en nem szeretem, kulon ragaszkodom hibakhoz.
6/12 anonim válasza:
Nincs tökéletes. Amelyik látszólag az, annak is repedezik a sarkán a bőr, vagy büdöset fosik.
7/12 anonim válasza:
Számomra a feleségemnek tökéletes az alakja.
8/12 anonim válasza:
Tökéletes nincs, de nem titok, hogy az ízlésem szerinti közel tökéletesre vágyom leginkább.
9/12 anonim válasza:
Nem.
Kicsit filozófiai jellegű is a kérdés, hogy mi a tökéletes? Amit nagy átlagban annak tartanak, az a matematikailag tökéletes modell alkat? Nekem az történetesen nem is tetszik. Vagy az, ami nekem a legjobban tetszik? Ez viszont nem egy egzakt külső. És kimondottan tetszik, ha a lánynak van valami egyedi jellemzője. Szóval... nem, sem így, sem úgy nem akarok "tökéletes" barátnőt, mert pont azok a "tökéletlenségek" teszik még szerethetőbbé.
10/12 A kérdező kommentje:
9# igen igy gondoltam tetszik a válasz :-)
2023. dec. 23. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!