Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzom az utóbbi időben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom az utóbbi időben az olyan férfiakat akiknél úgymond egy opció vagyok a sok közül?

Figyelt kérdés

Több köröm béli és idősebb férfi barattol/ismerostol kaptam meg ,hogy félnek tőled, mindig jól nézel ki ,ki tűnsz a tömegből és csinos vagy !!!

Ennek tudatában, vagy ezért fogok ki az utóbbi időben ilyen férfiakat ?

Kettő olyan férfi ismerősöm mondta ,hogy akikkel szakítottam,látta az új csajt,de a közelemben se ér ...

El voltam jegyezve ,komoly kapcsolataim voltak mindig de 3 éve semmi vagy csak ilyenek ...n32

2024. jan. 13. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a barátaid felszínesen gindolkodnak. Nem minden a külső kérdező. Hiába vagy te szép, akár gyönyörű nő hogyha nincs benned az a plusz számukra. Nemhiába mondják, hogy a jó külső csak egy plusz pont, csak egy burok és a külső megfog, de a belső tart meg valakit valaki mellett.

Ezen kívül csak annyit tudok írni, hogy olyan férfiaknak adsz esetenként esélyt, akik kisebbségi komplexusosak és úgy érzik nem tudnak neked megfelelni. Úgyhogy valamilyen szinten a te készülékedben is van hiba mindenképpen...

2024. jan. 13. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha gul kohivoan vagyyfrltunoen oltozkodsz ,ajkkor nem tudnsk ugy tekinteni rad,mint leendo baratnore.

Tehst semmi rovidnadrag v szoknya,semmi dekoltszs,semmi feltuno szin.

2024. jan. 13. 17:09
 3/8 A kérdező kommentje:

1/// nem vagyok hülye sem !!!

De az ,hogy nálam jóval fiatalabbnak is cserélnek le de csak a feltöltődés szájú, insta huszár csajokkal stb....

Miből gondolod ,hogy kisebbsegi komplexusuk lehet ?

Köszi a választ!

2024. jan. 13. 17:13
 4/8 A kérdező kommentje:
2//// nem úgy oltozkodom ,olyanokra cserélnek le :)
2024. jan. 13. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
32%

Nem írtam, hogy hülye vagy. Pluszt írtam számukra. A pluszt senki sem tudja meghatározni, egyszerűen csak ott van.

Milyen csúnyán beszélsz a női társaidról, lenéző vagy velük szemben, mert inkább ők kellettek, mint te.

Ha megtehetik, hogy válogassanak, vagy inkább egyedül maradnának mint veled annak van oka!

Attól, hogy valaki instán mutogatja magát, vagy feltölti a száját még nem biztos, hogy rossz ember. Lehet önbizalomhiányos is és azért kell inkább, vagy pontosan, hogy elégedett önmagával a plasztika után és nem beképzelt. Nem lehet pontos választ adni a kérdésedre.

Keresgélj tovább és ha látod, hogy nagyon nincs önbizalma akkor inkább koptasd le.

2024. jan. 13. 17:17
 6/8 A kérdező kommentje:
5 nem,csak ki forgatott az ember szavát....
2024. jan. 13. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Én nem kesergek ne aggodj
2024. jan. 13. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
47%

Emeber, 32 vagy. Amikor korábban voltak kapcsolataid, még huszonéves csaj voltál.

Sajnálom, hogy nekem kell ezt közölni, de egy fiatalabb csajt mindig előnyt élvez, ha választanunk kell.

2024. jan. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!