Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ez az opció?
Szóval van tőlem egy idősebb pasi, bejövünk egymásnak, de nem lehetünk komoly kapcsolatban.
Az indokot tudom, eléggé kifejtette és úgy látom igaza van, elfogadtam azt.
(Itt nem szokásos lerázós, kifogásos problémát írt mielőtt valaki félreértené).
Viszont mikor leírta az okokat, akkor az írásában azt láttam hogy ábrándozott rólam kicsit.
Átgondoltam a dolgokat és egy kapcsolatot tényleg nem tudna jelenleg fenn tartani.
Viszont bennem van az, hogy ha esetleg nem komoly kapcsolat lenne azzal nem tudom hogy állna hozzám, mármint elég őszintén és korrekten megírta miért nem lehet komoly kapcsolat.Teljes mértékben tisztel és ezt nem is szeretném elveszíteni.
Csak az a helyzet, amiket mondott problémákat az rám is befolyással lehetnek, ezért sem kerül rá sor.
Viszont felajánlotta a sima talit.
Átgondolva a dolgokat, még ha nem is jöhet össze kapcsolat az idő hiánya miatt is, egy lazább dolgot lehetne esetleg folytatni, így legalább egymáshoz érnénk és igazából kb ugyan az meglenne mint egy kapcsolatban, csak kötetlenül, nem függünk egymástól.
Szerintetek ez lehetne-e egy opció vagy nem működne?
Roviden
Elköteleződes nelkul akar d.gni. ha neked ez megfelel, akkor leszel ürítőlyuka, ha nem, meg nem.
Mi ebben a bonyolult?
Csak nem főnököd az illető?
Mert azért az is sokmindent megmagyarázna. Én jártam így, belementem, felmondtam.
Remélem, Nálad nem ez a helyzet, de amúgy nagyon meggondolnám a sima talit is.
Azért nem mindegy,hogy a Jóbarátok sörözőben híres,vagy valóban az...
Egyébként meg ne legyenek illúzióid!Kizárólag kötöttségek nélküli szexet akar tőled,amit te hosszú távon valószínűleg nem leszel képes megemészteni,hiszen már most rugózol rajta.Csak szépen körül írta,hogy ne sértődj meg... Viszont meg fog bántani,idő kérdése,ha ebbe a helyzetbe belemész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!