Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha sérti az egóm, hogy csak egy opció leszek, de nem akarok kapcsolatot én sem?
Szexualis kapcsolatot ajánl nekem egy pasi ,, tetszik nekem és én sem látom öt ” férjanyagnak” , nem szeretném csak titkos kapcsolatra , de sertö azért , hogy ö se lát bennem csak egy lehetseges szeretöt a sok közul
Jólesne , ha belémszeretne
Mit tegyek?
Csak, hogy a kis egod hízzon, elnéznéd, hogy szenved miattad, mert szerelmes, de te nem viszonzod?
Gratulálok.Elég nagy baj, hogy sok emberbe csak ennyi empátia szorult mások iránt.
Ha ennyire nem bírod megemészteni, hogy ő is arra használna, amire te őt (nemhogy örülnél, mert így legalább problémamentes lenne) akkor keress mást!
Nőj fel.
Talán idővel felfogod, hogy miről is szól a szerelem és nem fér bele az egoizmus. Én is nem rég építettem le valakit, hiába tetszett, de amikor láttam rajta, hogy egoista és mintha neki ez arról szólna, hogy most tök büszke magára, hogy vele ismerkedek, hát elundorodtam.
Neem, nem. Nem benned nem lát többet ilyenkor, hanem magában! És ezzel te is így vagy, ha bele tudsz menni egy szexkapcsolatba.
Ez nem baj! Van ilyen életszakasza mindenkinek, amikor nem akar elköteleződni. Szükségleteink meg vannak. Akkor jó a laza kapcsolat. Mint most neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!