Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Melyik opció jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyik opció jobb?

Figyelt kérdés
Egy olyan nő, akinek sajnos eléggé sasorra van, ilyen hosszúkás és görbe, vagy olyan, akinek plasztikai műtéttel széppé varázsolták? Az orr milyensége mennyire befolyásolja a párválasztást, ha azt leszámítva jó alakja van és(az orrán kívül) szép arca? Inkább csináltassa meg, ha megteheti?

2019. febr. 6. 16:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Az orrodat nem gáz megcsináltatni.Ha most zavaró a formája csináld.Szilikonmellet és kacsaszájat csináltatni a gáz!Nagyon gáz.
2019. febr. 6. 16:30
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem teljesen felesleges megműttetni. Nagyon is vonzó tud lenni egyesek számára a nagyobb orr. De a párválasztás amúgy sem ezen fog múlni, hanem az összképen.
2019. febr. 6. 16:47
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Lényegtelen.
2019. febr. 6. 17:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csináltassa meg, ha ez teszi rendbe az önképét és az önbizalmát.
2019. febr. 6. 17:09
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Ne akarj megfelelni senkinek.
2019. febr. 6. 17:27
 6/15 A kérdező kommentje:
Én ettől nem érzem szépnek magam :/ És sok pasi volt már, aki csak szexre használt. Utána nem sokkal összejöttek valami bombázóval, vagy kiderült, hogy már az ismerkedéünk alatt is volt valami iszonyat szép nőjük. Úgyhogy szerintem az orrom rontja el az összképet és csak a jó testem kell nekik. Szerintem tuti sokat dobna rajtam, ha megcsináltatnám.
2019. febr. 6. 17:34
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát akkor, ha van pénzed,

És egyértelműen nőne is tőle az önértékelésed

És úgyérzed , a lehetőségeid is,

Akkor csináltasd meg

2019. febr. 6. 17:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Ismerek egy ugyanilyen adottságokkal rendelkező nőt (teljesen kizárt, hogy a kérdező legyen az): sasorr, dús haj, karcsú, kecses testalkat. Férjezett, két gyereke van. Ha hátránynak lehet nevezni, akkor a sasorr "hátrányát" teljesen ellensúlyozza a természetes közvetlensége, jósága. Szóval - jó a kellemes külső, de megismerve másikat - lényeges a belső!
2019. febr. 6. 18:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek csak szexre kellesz, akkor lehetsz akármilyen szép, nem vesznek komolyan. Ha komoly kapcsolatra kellesz valakinek, az ezen nem fog fennakadni, főleg ha szerinted minden más rendben van rajtad.
2019. febr. 6. 19:50
 10/15 A kérdező kommentje:
#9 ez szép és jó, de milyen érdekes, hogy mégis mindig a nagyon szép lányokkal jönnek össze :D Biztos a belső miatt..
2019. febr. 6. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!