Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik opció jobb?
Figyelt kérdés
Egy olyan nő, akinek sajnos eléggé sasorra van, ilyen hosszúkás és görbe, vagy olyan, akinek plasztikai műtéttel széppé varázsolták? Az orr milyensége mennyire befolyásolja a párválasztást, ha azt leszámítva jó alakja van és(az orrán kívül) szép arca? Inkább csináltassa meg, ha megteheti?2019. febr. 6. 16:15
11/15 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm, aki számomra érdekes volt pozitív értelemben. Nem tudtam rájönni, hogy mi okozhatja ezt, majd egy alkalommal oldalról megláttam, hogy sasorra van, és ez tetszett meg rajta.
Szerintem ne változtassa rajta te sem:).
12/15 anonim válasza:
Rossz emberekkel akarsz összejönni. Kötve hiszem, hogy más nem akarna komolyabbat tőled, csak a csúnyábbaknak esélyt sem adsz, ahogy az emberek 99%-a.
13/15 A kérdező kommentje:
#12 Jóképűek is járnának velem, csak pechemre olyanok, akikkel meg én nem, mert valamiért nem fognak meg igazán.
2019. febr. 6. 21:26
14/15 anonim válasza:
Most lehet kinevetsz...de nekem kifejezetten bejön a "sasorr"...
15/15 mikeXxX válasza:
Bameg vagy megnéz valaki vagy nem emiatt kép nélkül mégis hogy a túróba.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!