Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők ti kit választanát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők ti kit választanátok inkább ? (5 opció)

Figyelt kérdés

1) katona, aki jóképű, határozott, viszont akár hónapokat külföldön van, nem sokat látjátok. Romantikus, könnyen megtaláljátok a közös hangot. Kisportolt test. Anyagi biztonság. Nagy társadalmi megbecsülés.

2) bolti eladó, minden nap láthatjátok, megvan a közös hang. Külsőleg vékony, nem edzett. Anyagi biztonság nincs. Nincs társadalmi megbecsülés.

3) ügyvéd, enyhén nárcisztikus, nem mindig van meg a közös hang, minden nap láthatjátok, teste átlagos, anyagi biztonság, nagy társadalmi megbecsülés.

4) közép iskolai tanár, megvan a közös hang, test átlagos, anyagi biztonság nincs, társadalmi megbecsülés van.

5) cukrász, kisportolt test, anyagi biztonság közepes, megvan az összhang. Társadalmi megbecsülés közepes.

Nem sztereotípiák, csak érdekel az álláspontotok. Melyik között vacilláltatok és miért?

2021. máj. 28. 18:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
4 vagy 5
2021. máj. 28. 18:21
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem csináltál szavazást? Az egyetlen jó újítás az oldalon.
2021. máj. 28. 18:21
 3/23 anonim ***** válasza:
84%

De ez hülyeség. Hát ez alapján senki nem tudja megmondani. Átlag dolgokat írtál le emberekről. Ahhoz, hogy kapcsolat legyen jóval több kell. Illetve lehet full jó teste, ha az összkép nem tetszik.

Ez több sebből vérzik.

2021. máj. 28. 18:22
 4/23 anonim ***** válasza:
78%

Ezt, hogy ki mellett van meg az anyagi biztonság, és kinek mekkora a társadalmi megbecsülése, azt nem te döntöd el, úgyhogy ne feszegessük.

A szakma és a végzettség engem hidegen hagy. Tök hülye nyilván ne legyen, de én se vagyok agysebész.

A külsőt pedig látni kell. Nem egy típus tetszik, se arcra, se alkatra. De kell, hogy legyen benne valami, ami megfog.

2021. máj. 28. 18:25
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
1 vagy 4, de csak ha látom rajta hogy elkötelezett. Valóságban meg aki jobban tetszik. Ennyi alapján nem tudom eldönteni.
2021. máj. 28. 18:30
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Vekony testu kozepiskolai tanart :D
2021. máj. 28. 18:30
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
5!
2021. máj. 28. 18:31
 8/23 anonim válasza:
100%
1est vagy 4est.
2021. máj. 28. 18:36
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
A 2, 4 és 5 jöhet szóba, mert velük van meg az összhang. Nyilván ez sem elég, de ez nélkülözhetetlen. A testalkat és a társadalmi megbecsülés nekem nem számít, az anyagi biztonságom meg tulajdonképpen megvan, szóval annyira az se fontos, hogy mennyit keres.
2021. máj. 28. 18:36
 10/23 anonim ***** válasza:
69%
Ezek így nagyon kisarkított példák, nem lehet választani.
2021. máj. 28. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!