Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ti kit választanátok inkább ? (5 opció)
1) katona, aki jóképű, határozott, viszont akár hónapokat külföldön van, nem sokat látjátok. Romantikus, könnyen megtaláljátok a közös hangot. Kisportolt test. Anyagi biztonság. Nagy társadalmi megbecsülés.
2) bolti eladó, minden nap láthatjátok, megvan a közös hang. Külsőleg vékony, nem edzett. Anyagi biztonság nincs. Nincs társadalmi megbecsülés.
3) ügyvéd, enyhén nárcisztikus, nem mindig van meg a közös hang, minden nap láthatjátok, teste átlagos, anyagi biztonság, nagy társadalmi megbecsülés.
4) közép iskolai tanár, megvan a közös hang, test átlagos, anyagi biztonság nincs, társadalmi megbecsülés van.
5) cukrász, kisportolt test, anyagi biztonság közepes, megvan az összhang. Társadalmi megbecsülés közepes.
Nem sztereotípiák, csak érdekel az álláspontotok. Melyik között vacilláltatok és miért?
5. De igazából te adtad mint opció: "megvan az összhang". Innentől a többi kiesett. Illetve ha a többinél lenne odaírva akkor őket választanám. Mert ez a lényeg. Mondjuk még fiatalként (20 alatt) mindig úgy éreztem, hogy egy cukrász srác a lenne a főnyeremény. Egy ideje meg a pékeket találom szexinek foglalkozás tekintetébe. Van valami férfias nekem a tészta gyúrásában, formázásában...
Akiket biztos kizárnék (tehát semmiféleképp) az a katona és az ügyvéd.
A katona teljesen kizárt, kamionos apa mellett nőttem fel, aki 1-2 hét távollét után 2-3 napokat volt otthon. Látom, hogy cseszi ez tönkre az embert, a házasságot, a családot. Szóval részemről csak olyan férfi jöhet szóba, aki minden nap otthon alszik, és van ideje a családra.
A 3-as sem kéne, egy nárcisztikus fsszal tuti nem élnék együtt.
A másik három lehetne esélyes, bár a bolti eladó csak akkor, ha nem innen akar nyugdíjba menni, mert azért egy ennyire ambíció nélküli férfi nem tudom, mennyire tudna vonzana hosszútávon.
Tanár, cukrász oké, ha ez nekik tényleg egy hivatás. Én átlag fölött keresek, nem zavar, ha a párom nem, az összebételt nézem.
33N
1. Katonával nem jövök össze.
2. Szóba jöhet abban az esetben, ha nem bolti eladóként akarja eltölteni az életét, hanem mellette aktívan tanul (akár egyetem, akár autodidakta módon tanul programozást/valami nyelvet, akár okj, stb.), hogy jobb munkája legyen. Ha ez az életcélja, nem egymást keressük, mert én az ambíciózus férfiakat szeretem. Mondjuk ebben az esetben nem is lenne meg a közös hang, szóval az első eset áll fenn. Amúgy a vékony testalkat nekem tetszik, a napi találkozás, később együttélés nekem fontos. A társadalmi megbecsültség nem érdekel, én tudjak felnézni rá.
3. Felejtős, mert nárcisztikus és nincs meg a közös hang.
4. Állami szférában tanító tanárral nagyon-nagyon valószínű, hogy nem kezdenék. Méghozzá azért nem, mert én is tanárként végeztem, ezért beleláttam abba, mi megy ott: és nekem ez nem kellett, kitanultam mást. Nekem ez az életmód nem kell. És hol van ma az országban társadalmi megbecsültsége egy tanárnak? :D Merthogy én nyomokban sem találok sajnos. Sem anyagilag, sem gesztusok szintjén nem becsülik meg az embert :D. Nem véletlenül nem voltam hajlandó a szakmában elhelyezkedni. Ha normális magániskolában tanít, akkor oké. Az átlagos test nekem megfelel.
5. Ő szóba jöhet, függ a körülményektől, mennyire intelligens, stb. A kisportolt teste amúgy különösebben nem érdekel, az, hogy mennyire intelligens, mennyire lehet vele beszélgetni, mennyire van tisztában a világ dolgaival, annál inkább.
Ez alapján nem igazán lehet megmondani.
Annyi biztos, hogy 1-es és 3-as kiesett nálam, mert egyrészt nem sokat jelentene egy kapcsolat, ahol keveset látjuk egymást a párommal és másrészt nagyon nem bírom a nárcisztikus embereket.
A munkahelye miatt nem föltétlenül ítélek el egy embert épp úgy, ahogy az anyagi helyzete miatt sem, hisz én se vagyok dúsgazdag. A kisportolt testōl sem fogok elájulni, számomra nem ettōl függ a vonzalom, sokkal jobban tudok vonzódni valakihez, akivel megvan az összhang, érzelmileg közel áll hozzám. Max. annyit számít a külalak, hogy átlagos, normális ápolt legyen, ne legyen igénytelen.
Az ügyvédet vagy katonát semmiképp. Nárcisztikussal soha, meg olyannal se akit alig látok. Családban van katona, sok misszió 0 otthonlét, 2 házasság ment rá. A test varázsa meg hamar elmúlik.
4 és 5 lesz a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!