Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik opció? És miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik opció? És miért?

Figyelt kérdés

Nos próbálom érthetően írni. Van mondjuk egy adott probléma. Mondjuk például az hogy az adott párod nem elégé figyel rád. És érdekelne hogy az alábbi opciók közül melyik a normális és célra vezető. Arra is kíváncsi lennék hogy miért jó vagy miért nem.

A: Kommunikáció

B: Éreztétem vele ugyan ezt fordítva.

C: Éreztétem vele ugyan ezt illetve én sem adok meg alapvető dolgokat gondolok itt csók, ölelés stb... Csak hogy jobban nyomatekositsam benne.

2023. márc. 25. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció , egy egészséges kapcsolat csak ezzel a módszerrel érhető el
2023. márc. 25. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy a kommunikáció, nem is értem ez hogy lehet kérdés.
2023. márc. 25. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az A. Nekem a B,C felejtős, gyerekesnek tartom ezeket a játszmákat... ha kommunikálni nem lehet, akkor játszmázni sincs sok értelme.
2023. márc. 25. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Megfelelő kommunikáció.

Tehát a "te nem is törődsz velem" meg a "mekkora bunkó vagy" helyett elmondod, hogy mitől lenne jobb.

"Szeretném, ha több időt töltenénk kettesben. Este bújjunk össze, igyunk egy kis bort, és kártyázzunk! Veszek valami finomságot. Mit hozzak?"

2023. márc. 25. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván A. Akinek ez kérdés, az ne kezdjen párkapcsolatba.
2023. márc. 25. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"A: Kommunikáció"

Az a baj, hogy sokaknál ez nem teljesen alap és nem teszik félre az egót, hanem inkább olyanokhoz folyamodnak, mint a: "Éreztetem vele ugyan ezt fordítva." és társai..

Én nagyon örülnék, ha a leendő párom úgy látná, hogy csak az A opció lehetséges, mert én is ezt próbálom meg szem előtt tartani.

2023. márc. 25. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Volt ilyen párom. A kiabálva veszekedés, lecseszés nem kommunikáció. Simán mégsem mondhatja el, hogy milyen hiányai vannak... az megalázó lenne. :D Neem, inkább vagy hiszti, vagy ez a játszmázás.

Emögött az van, hogy nem mutatkozhat gyengének, és ehelyett

a másikat kell szemétnek beállítani.

A lényeg szerintem, hogy egy kapcsolatban lehessen mindkét fél a másik előtt gyenge is, és lehessen megbeszélni a problémákat úgy, mint a barátok egymással. Borzalmas, hogy sok kapcsolat még baráti szinten sem működik, annyira sem bíznak egymásban, vagyis nem lehetnek önmaguk.

2023. márc. 25. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:

A: konstruktív (aktív)

B: passzív

C: passzív-agresszív

Neked ezen tényleg gondolkodni kell?

2023. márc. 25. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!