Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondjátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjátok a párotoknak hogy "Szeretlek" ? Ha tényleg úgy van vagy ha ő már nagyon mondogatja?

Figyelt kérdés
2024. jan. 13. 13:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem másból kéne kiindulni. Egyáltalán mióta vagytok együtt? Ez a lényeg.
2024. jan. 13. 14:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondja a tököm. Még elbízná magát.
2024. jan. 13. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Mivel nekem hamar kialakul a szerelem, mire mondták, már én is éreztem. Volt aki a csókunk után 1 nappal mondta, volt, aki hárommal, de sokat beszéltünk, ki tudott alakulni, max én nem mondtam volna ennyi idő után. Volt olyan, akinél kezdett kialakulni és akkor mondta, visszamondtam, de még annyira nem álltam készen rá, de tudtam, hogy pár nap és ugyanezt fogom érezni :D
2024. jan. 15. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!