Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjátok a párotoknak hogy "Szeretlek" ? Ha tényleg úgy van vagy ha ő már nagyon mondogatja?
Ennek belülről kell jönnie. Ha valaki túl hamar mondja, az azért gyanús, tehát azért nem tűnik igaznak, mert akit "ismersz" 1 hónapja, azt oké, hogy kedveled, és szerelmes vagy belé, de az még korai 1 hónap után kimondani.
Nézd csak meg példaként a tiniket (nem felnőttek, igaz), mert náluk is lehet látni, hogy amiket kiírnak egymásnak, hogy "életem" "szerelmem" "imádlak" 1 hét után (!!) hozzáteszem, azok ugyanolyan gyorsan véget is érnek.
Felnőtteknél is hasonló, legalábbis hasonlít abban, hogy ha túl hamar mondja valaki, akkor azzal elijesztheti a másikat akár. Nem reális, hogy 1 hónap után már szereted, hiszen még nagyon az elején vagytok, egyelőre nem is biztos, hogy összeilletek, túl korai.
Plusz magától kell jönnie, nem kell semmi ilyesmire rákészülni. Az erőltetetten fog hatni, és áttetszőnek.
Nekem mondta 3 hónap után, bár gondoltam, hogy úgy érzi míg én szerettem, de nem mertem kimondani. Aztán ahogy bizonyította, hogy igenis tényleg szeret akkor felengedtem én is és olyan 5 hónap környékén viszonoztam a "szeretlek" szót.
Viszont volt olyan exem, aki állandóan mondta, de nem bizonyította be, a szavai ellentmondtak a tetteinek teljesen.
Tehát úgy gondolom, hogy nemcsak mondani kell, vagy cselekedni szerelmesen hanem mindkettőt bármikor, akármilyen helyzet áll elő mindkettő félnek!
3
Miért hosszú? Pont, hogy rövid. Azért a szeretet egy bonyolult és komplex érzelem a másik ember felé, az nem alakul csak úgy ki egyik napról a másikra, de még 1 hónap után sem reális.
7/7
Azért a szerelem kialakulhat akár 2-3hónap után is.
És szerintem legalábbis én nem várok a szexeléssel több hónapot
Én nem szoktam elkapkodni, a pasik előbb szeretik kimondani.
Attól is függ, mennyi időt töltünk együtt, de 1 hónapon belül én semmiképp nem vallok szerelmet, bár van amikor úgy érzem, hogy ezt érzem, de az érzelmek azért csaponganak a kapcsolat elején, megvárom, míg "higgadtan" is ezt gondolom. Az első konfliktus, vagy problémás helyzet erre jó teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!