Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy mindenkinek olyan nagyon szuper a párkapcsolata?
Csak ezt mutatják. Például tőlem már sokan kérdezték, hogy min szoktunk veszekedni, el se tudják képzelni, hogy bármi problémánk van. Mert amúgy tényleg nincs sok, de igenis volt olyan helyzet, amit nem tudtunk, hogy meg fogjuk-e tudni oldani, álltunk már szakítás szélén, volt, hogy hónapokig nem tudtam nélküle egy szobában lenni, mert annyira labilisnak éreztem a kapcsolatot, hogy azt hittem, ha külön vagyunk, akkor szakít. De ezt megoldottuk és már nagyon jó a kapcsolatunk :) Na de... volt olyan is, akivel konkrétan szar volt, mégis mindenki minket irigyelt, mert csak a jót mondtuk a másikról a többi embernek, ölelkeztünk mások előtt, stb. Egy házibuliban éppen annyira összevesztünk, hogy a könnyeimet fojtottam vissza nagynehezen, mégis a kezét fogtam, és odafordult hozzám az egyik srác, hogy hány ée vagyunk együtt és hogyhogy ilyen harmonikus és jó a kapcsolatunk még mindig. Amikor vége lett, akkor meg mindenki lesokkolódott, a saját anyám is, senki nem értette, hogy lehet az, hogy mi szakítunk. A külvilág szerint mi voltunk a tökéletes pár, én meg belül haldokoltam minden egyes nap. De én is hittem már azt mások kapcsolataira, hogy tökéletes, hogy nem veszekednek semmin, mert ezt mutatták, vagy ha beszéltek is nekem valami problémáról, az olyan fa.szság volt, hogy na mondom ha ez a legnagyobb bajotok akkor ti tökéletesek vagytok (pl hogy a srác nem tudja, hogy nem illik páros számű rózsát adni és ő kapott tőle 2 szálat). Vagy pl egy influencer párost irigyeltem nagyon, bőgve néztem a közös videoklippjüket, hogy nekik miért ilyen tökéletes a kapcsolatuk, amikor az enyém éppen szar, aztán hát ők is szakítottak nem sokkal később :D
Ne aggódj szerintem 9/10 embernek szar a kapcsolata csak nem meri vállalni (és nem is kell, nincs közünk hozzá).
Az meg hogy ki milyen helyzetben van... Mi is együtt vagyunk már egy ideje, felnőttek vagyunk, együtt élünk, mégis vigyáznunk kell nekünk is, mert ha becsúszik a baba, akkor nagyon nehéz helyzetben leszünk anyagilag, párom még tanul, nincs annyi fizetése. De pl mi szerencsések vagyunk, hogy fél év után össze tudtunk költözni albiba, mások meg évekig nem tudnak sehogy sem összeköltözni, a még szerencsésebbek pedig már egy hónap után, mert az egyik fél saját hitelmentes lakásába becuccolnak, a másik fél saját hitelmentes lakását meg kiadják albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!