Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy mindenkinek olyan nagyon szuper a
párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy nem szeretjük egymást a barátommal, de voltak már problémáink, vesztünk már össze stb. Míg másoknál meg még az sem probléma, ha egy gyerek közbecsúszik, mert utána szinte rögtön egyből össze is tudnak költözni stb, míg nekem meg nagyon kell arra ügyelnem nehogy terhes legyek, mert most jelenleg anyagilag sem vagyunk olyan helyzetben, hogy egy baba jól jönne, együtt sem élünk a barátommal. Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy én felakarom csináltatni magam, hanem azt, hogy mások kapcsolatában semmi sem jelent problémákat, és nincsenek akadályok.
Nem így van,egyszerűen csak vannak,akik annyira szerelmesek egymásba,hogy megoldják együtt a problémákat.
2024. jan. 13. 12:36
2/14 anonim válasza:
Én párkapcsolatom nagyon unalmas.
2024. jan. 13. 12:39
3/14 A kérdező kommentje:
"Én párkapcsolatom nagyon unalmas."
Ez hogy jön ide?
2024. jan. 13. 12:41
4/14 anonim válasza:
Nem mindenkinek szuper a kapcsolata. Miénk pocsék,de akarok adni még egy esélyt neki.
2024. jan. 13. 12:48
5/14 anonim válasza:
"együtt sem élünk a barátommal"
Akkor mire lenne gyerek? Ki akarja? Miért csak te védekezel?
Tiszta görcs és stressz lehetsz.
Mi ebben a jó neked?
Ilyeneken gondolkozz, és beszéljétek meg a barátoddal.
A ti kapcsolatotokat csa k ti ketten tudjátok boldoggá tenni, semmi köze hozzá a világnak, ahogy neked sincs semmi közöd más (esetleg ál-) boldogságához.
Túl nagy rajtad ateher és a felelősség -egyedül viszed? Bírod? Minek??
2024. jan. 13. 12:58
6/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, rá vagyok stresszelve dolgokra, már így is bőven le vagyok maradva másoktól. Gumi óvszert használunk, és közösen vesszük.
2024. jan. 13. 13:03
7/14 anonim válasza:
Ezt miből gondolod? 🤦♂️
Mindenki kapcsolatában vannak gondok, de SENKI sem híreszteli. Max kitudódik.
Aki ezzel indít, hogy "én boldog, és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek" NA, az TUTI, HOGY NEM abban él. :D
2024. jan. 13. 13:05
8/14 anonim válasza:
Mindenhol vannak nehézségek, akadályok csak azon vannak hogy túllendüljenek rajtuk. Nem tudom mire fel irigykedsz.
2024. jan. 13. 13:06
9/14 anonim válasza:
Úgy, hogy nincs így.
Te csak annyit látsz mások kapcsolatából, amennyit megmutatnak neked. Ez pedig mindig kevesebb, mint a teljes igazság.
2024. jan. 13. 13:12
10/14 anonim válasza:
Az emberek nem szeretik kirakatba rakni azt, amire nem büszkék. Nem tudom mi alapján allapitod meg, hogy mindenki boldog párkapcsolatban él, de szerintem a módszered nem valószínű, hogy a teljes valóságot feltárja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!