Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik megbocsátható férfi bűn?
Két dolog is árulkodó a túl nagy magaslatokba nem törő intelligenciádról (ha nem tudod hogy ez a szó mit jelent, a google trollkodás nélkül kidobja az eredeti jelentését)
1. A kommunikációd (már ha lehet ezt annak nevezni)
2. Azt írtad:
"Amúgy, ha azt írtad volna ki, amit most felvetettél, annak mèg esetleg értelme is lett volna. Ràadásul, ha nem direkt provokatívan fogalmazol, csak annyit írsz, hogy "Miért nem állnak ki a férfiak egymásért a gyakorin, ha egy társukat támadják/lepontozzák/incelezik?", akkor lehet még értelmes válasz is érkezik." (Most mindjárt jön, hogy ez nem te voltál, igen tudom...)
Akkor ha ezt a kérdést értelmesnek találod, miért nem írod ki? Tessék, nincs levédve, neked adom. ;) Vagy félsz a sorozatos incel bélyegtől, vagy azon pasik kritikáitól, akik úgy akarnak bevágódni náluk, hogy a védelmükre kelnek? ;) Vagy netán mégis igazam van, és férfinek mondott troll csaj vagy, akinél betalált ez a dolog most? ;)
Hú kérdező, ezzel azért rendesen mellé lőttél. Konkrétan minimum 3 felhasználóval vitatkozol és én, aki nem állítottam, hogy férfi vagyok, tekintve, hogy nem, sőt troll sem vagyok már egy ideje nem szóltam hozzá. Értelmezni se tudtam kivel, vagy min vitázol.
A kérdést meg azért nem teszem fel, mert nem érdekel. Annyit írtam, hogy annak legalább lenne értelme, mert lehetne rá érdemben válaszolni.
De, ha akarod megválaszolom, azért nem védik meg a "betámadott" férfiakat/trollokat, mert nincs rajtuk mit megvédeni. Nem ugrok két boxoló közé a ringbe, hogy ugyan fiúk, inkàbb beszéljétek meg, az erőszak nem megoldás. Mert okkal mentek boxolónak, szeretik, ha elverik őket. Aki itt veri a nyálát és/vagy vergődik, hogy mi minden bánata van a nőkkel, az önként lépett a ringbe, hogy a hasonlatnál maradjak. Minek kéne védeni?
Az alap kérdésed pedig továbbra is értelmetlen. Nincs alapvetően férfi, vagy női bűn. Ellenben itt az oldalon nagyon sok a kretén, akinek saját bűne, hogy itt van, provokál és nem a problémáin dolgozik. A másik opció meg, amit már írtam, hogy valós gonddal jön valaki és ott eldől kit tartanak kreténnek a hozzászólók. Általában azt a felet, aki a kérdező szerint is a bűnös, hiszen eleve az ő szemüvegén át nézzük a történetet.
Ha ehhez jön, hogy valaki eleve azt akarja látni, hogy őt, vagy azt a csoportot, amihez tartozónak érzi magát bántják, akkor kész is a te alap tézised, miszerint az itteni nőknek úgy egészében véve az összes férfival baja van.
De, egy téves felvetésre alapozott, kisarkított kérdésre nincs értelmes válasz. Ezért értelmetlen a kérdésed. Ennél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni, amit már egyszer leírtam.
1. Nem fogtad a szarkasztikumot. Vagy nem akartad, mert valójában abba a csoportba tartozol, akikről szól a kérdés, úgyhogy felesleges is elmagyarázzam, mert csak ignorálás és kiforgatás lenne belőle.
2. A másik megválaszolt kérdést sem értetted, a válaszodból látszik hogy nem is akartad, mert tök másról beszélsz itt, mint amiről szól, tehát kiforgattad, épp ezért nem látom értelmét ezt sem elmagyarázni, mert az is ki lenne forgatva, vagy ignorálva.
Off vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!