Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik megbocsátható férfi bűn?
Azért kérdezem, mert elnézve itt a párkapcsolati témákat, szakmába gyalázva vannak a férfiak, meg persze incelezve is, és kb. mindenből az van kihozva hogy a férfi a hibás. Ha másért nem, akkor azért mert éppen azt váltotta ki a nőből, amiért szidja a férfit. Van ahol már a hold rossz állásáról is a férfi tehet, ami ellen nem tett, és épp azt váltotta ki a nőből, ami miatt szidta, stb.
Ezekután természetes hogy érdekelt hogy létezik e megbocsátható férfi bűn, és bevallom csalódott is vagyok, hogy ilyenkor hirtelen "nem léteznek" külön nemű bűnök, csak ember bűnök.
Én ezt értem és tudom is, és pont arra lettem volna első sorban kíváncsi, hogy az ő szemszögükből létezik e egyáltalán megbocsátható férfi bűn.
Szerintem ez nem felháborító kérdés. A felháborító kérdés az lenne pl, ha azt írtam volna ki, hogy "Miért nem állnak ki a férfiak egymásért a gyakorin, ha a csalódott nők tömegével támadják/lepontozzák/incelezik?" de nem ezt írtam ki. :)
Ki írta, hogy felhàborító? Simán értelmetlen. Nincs férfi bűn. A válaszok arányára ott a magyarázat abban, amit korábban írtam. Bár szerintem nem értetted meg a lényegét.
Amúgy, ha azt írtad volna ki, amit most felvetettél, annak mèg esetleg értelme is lett volna. Ràadásul, ha nem direkt provokatívan fogalmazol, csak annyit írsz, hogy "Miért nem állnak ki a férfiak egymásért a gyakorin, ha egy társukat támadják/lepontozzák/incelezik?", akkor lehet még értelmes válasz is érkezik.
Nekem jó, ha neked jó :D
De értelme akkor sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!