Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik megbocsátható férfi bűn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik megbocsátható férfi bűn?

Figyelt kérdés
Ha igen, melyik az/melyek azok?
2024. jan. 11. 21:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A "férfi" szót cseréljük ki az "ember" szóra, és akkor nem haragszom.
2024. jan. 12. 09:40
 12/29 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert elnézve itt a párkapcsolati témákat, szakmába gyalázva vannak a férfiak, meg persze incelezve is, és kb. mindenből az van kihozva hogy a férfi a hibás. Ha másért nem, akkor azért mert éppen azt váltotta ki a nőből, amiért szidja a férfit. Van ahol már a hold rossz állásáról is a férfi tehet, ami ellen nem tett, és épp azt váltotta ki a nőből, ami miatt szidta, stb.

Ezekután természetes hogy érdekelt hogy létezik e megbocsátható férfi bűn, és bevallom csalódott is vagyok, hogy ilyenkor hirtelen "nem léteznek" külön nemű bűnök, csak ember bűnök.

2024. jan. 12. 13:28
 13/29 anonim ***** válasza:
Ez egy gyerekes felvetés. Egyrészt, mivel itt csak az egyik oldalt halljuk, aki a saját szemszögéből, úgyis úgy adja elő, hogy ő ne legyen hibáztatható (ritka, igazán buta kérdezők kivételek), így logikus, hogy a másik fél lesz a hibás. A kérdések többségét nők írják ki (a valódi kérdések és nem a 100. miért nincs ingyen pna a farkamon/szegény melós/alacsony, kisfarkú, sose szóltam még nőhöz, dagadt vagyok de... ezek a kérdések nem ide tartoznak, sima spam, vagy troll, vagy is-is, nem valódi kérdés). Ezeknek az álkérdéseknek a száma amúgy nagyobb, de, inkább vitaindítók, nyílt provokációk, vagy sértegetés, hiszti, panasz, nem kérdés. Ezekre élből érkeznek támadó válaszok, mert, mint írtam, sima spam, úgyis van kezelve. Ezeket viszont férfiak, vagy önmagukat férfinak valló trollok írják ki. Tehát egyik esetben jellemzően eleve úgy van megfogalmazva a kérdés, hogy a másik legyen a hibás (itt jellemzően női kérdező van, tehát a párja, a férfi lesz a hibás), vagy a második típusú a kérdés, ahol tipikusan férfi a kiíró. Így erősen torzul a kép, ha azt nézzük, kit, miért tartanak hibásnak általában az oldalon.
2024. jan. 12. 13:42
 14/29 A kérdező kommentje:

Én ezt értem és tudom is, és pont arra lettem volna első sorban kíváncsi, hogy az ő szemszögükből létezik e egyáltalán megbocsátható férfi bűn.

Szerintem ez nem felháborító kérdés. A felháborító kérdés az lenne pl, ha azt írtam volna ki, hogy "Miért nem állnak ki a férfiak egymásért a gyakorin, ha a csalódott nők tömegével támadják/lepontozzák/incelezik?" de nem ezt írtam ki. :)

2024. jan. 12. 13:47
 15/29 anonim ***** válasza:
Így van, nem felháborító a kérdésed, hanem simán csak szánnivaló.
2024. jan. 12. 13:50
 16/29 anonim ***** válasza:

Ki írta, hogy felhàborító? Simán értelmetlen. Nincs férfi bűn. A válaszok arányára ott a magyarázat abban, amit korábban írtam. Bár szerintem nem értetted meg a lényegét.

Amúgy, ha azt írtad volna ki, amit most felvetettél, annak mèg esetleg értelme is lett volna. Ràadásul, ha nem direkt provokatívan fogalmazol, csak annyit írsz, hogy "Miért nem állnak ki a férfiak egymásért a gyakorin, ha egy társukat támadják/lepontozzák/incelezik?", akkor lehet még értelmes válasz is érkezik.

2024. jan. 12. 14:19
 17/29 A kérdező kommentje:
A kérdésem jó.
2024. jan. 12. 14:37
 18/29 anonim ***** válasza:

Nekem jó, ha neked jó :D

De értelme akkor sincs.

2024. jan. 12. 14:57
 19/29 A kérdező kommentje:
Van hidd el! Tudom. ;)
2024. jan. 12. 15:01
 20/29 anonim ***** válasza:
A paplan alá fingás.
2024. jan. 12. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!