Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlsúlyos férfival ismerkedek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlsúlyos férfival ismerkedek, hogyan mondjam el neki, hogy sportoló vagyok?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok, kosárlabdázok, heti 2x rendszeresen cardio sportolok, alkalomadtán edzőteremben is edzek és jó időben szeretek sokat biciklizni, nagyokat túrazni. Kifejezetten fontos számomra a sport és egészséges életmód, egy kikapcsolódás és hobbi, szerves része az életemnek.

Megismertem egy férfit, aki nagyon szimpatikus, alakul köztünk. Nem tudom megmondani hány kg, de láthatóan túlsúlyos, ami engem nem zavar (bár tisztában vagyok az egészségügyi kockázatával). Nekem a belső a fontos, de félek, hogy rosszul fog neki esni ha ezt megtudja rólam és valamilyen akadályt fog okozni kettőnk közt.

Hogyan mondjam el neki finoman? Csak normális válaszokat kérek.

jan. 9. 22:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%

"Nekem a belső a fontos"

Marmint a belso zseb tartalma.....

39F incel

jan. 10. 07:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem egy kicsit zavaros. A testalkatodon nem látszik, hogy sportolsz?

Ha látszik, akkor nincs min meglepődnie. Hát nyilván nem a szél hordta össze az izomzatodat, nem?

jan. 10. 09:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Mièrt finomkodnál?

Mintha szègyelnivaló lenne hogy sportolsz ès hogy örömöd leled benne. Mindössze nem kell tukmálnod a dolgot, ha felkeltetted az èrdeklődèsèt magától jelzi ha csatlakozna hozzád.

jan. 10. 11:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Tese unatkozol 😁.

Így leírod neki és kész, valahogy csak feldolgozza.

N 31

jan. 10. 11:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Ennek a ferfinak sok penze van szerintem.
jan. 10. 12:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az életmódbeli különbség gondokat fog okozni. Mondom ezt úgy,hogy nőként volt férfi sportoló pàrom… más világ.
jan. 10. 14:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem kell finomkodni, csak közlöd, hogy mivel töltöd a szabadidődet. Aztán majd dönt.
jan. 10. 15:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha el tudod fogadni Őt úgy, ahogy van, akkor egyszerűen csak mondd el Neki és kész. Ha egy pár lesztek, kezdhetsz törődni az egészségével.

A legrosszabb, ami történhet az az, hogy akkor is leszarja, ha a túlsúly miatt tényleg fellép valamilyen egészségügyi probléma. Alapvetően az az egyik baj az emberek többségével, hogy bele vannak kényelmesedve a problémáikba. Ha van is gond, könnyebb vele nem foglalkozni. Mondd el neki nyugodtan és slussz. :-)

jan. 10. 17:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Az anyagi helyzeteert cserebe mar siman elfogadtad..
jan. 10. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!