Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet csúnyácska, önbizalom-hiányos, ám olyan kedves és okos fiúkat találni?
vettük.
Azonban a kérdésre visszatérve, eléggé zsákbamacska a dolog. Társkereső oldalak? De ott is hogy mondod meg valakiről, hogy kocka vagy sem, van önbizalma vagy sem?
Így marad az élő ismerkedés, ami megint csak eléggé nehézkes éppen a kérdésben feltételként szereplő "csúnyácska, önbizalom-hiányos," kitételek miatt. Pláne, ha a hölgy is ilyen. Nos ebből kikecmeregni nem lesz 1xŰ
régen énis önbizalomhiányos voltam (18/f), de úgy menekültem ki ebből, hogy hülyét csinálok magamból, és senkinek sem érdekel a véleménye, hogy hogy nézek ki... régebben féltem odamenni egy lányokhoz, hogy milesz, ha nem jövök be neki, milesz, mert...... most meg simán odamegyek, mondok pár szót, hogy milyen szép, benyögök pár hülyeséget, és mosolyognak, helyből el is hivom randira, és ennyi, onnantól sinen van a dolog...
A te esetedben szerintem ne aggódj amiatt, hogy csúnyának gondolod magad, azt csak te gondolod.... amelyik csávó bejön neked, megállsz előtte (akár utca közepén), mosolyogsz neki, elkezdesz turkálni a hajadban, blablabla.... és rád fog nyomulni... hogyha meg nem, akkor az hülye, az ő baja....
Fel a fejjel, legyen önbizalmad... nincs olyan, hogy te csúnya vagy... nem kell senkinek sem megfelelni, mindenki olyan, amilyen... szép vagy...
Tökéletes vagy, ne érdekeljen senkinek a véleménye, és beszélj sokat... és ne legyél önbizalomhiányos :)
"A te esetedben szerintem ne aggódj amiatt, hogy csúnyának gondolod magad, azt csak te gondolod.... "
Nem csak én gondolom, sokszor szólogatnak be még ilyen lila/babarózsaszín pólós kisköcs.ögök is. :-/
Egyébként (még) azért (is) szeretnék nem túl magabiztos, előnytelen külsejű srácokkal ismerkedni, mert a szép vagy átlagos emberek mellett is kényelmetlenül érzem magam.
Plusz (ha végül párkapcsolat lenne a dologból), nem akrom majd azt hallani, hogy 'Hááát, tudod, azért én kaphatnék tőled jobbat is..."
Van egy nagyon szép, kedves, bájos intelligens lányismerősöm, akinek a pasija ezt vágta a fejéhez. Én ezt az élményt inkább kihagynám...
vegyél fel msnre bár csúnya azért nem vagyok
önbizalom hiányos egy picit :S
de nagyon okos és nagyon kedves
vegyél fel msnre ha akarsz valamit
19 éves vagyok és nem kocka
rokaxD@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!