Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon lehet egy önbizalom...

Vajon lehet egy önbizalom hiányos, csúnyácska kislányból egy magabiztos, dögös nő a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Ti ismertek olyan lányt aki középiskolában csúnyácska, esetlen, "láthatatlan" ember volt de az egyetemi évek úgy megváltoztatták, hogy manapság rá se lehet ismerni? (Dögös, szép, magabiztos, feltűnő jelenség lett?)
2010. szept. 30. 17:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek.Kis negyedikes általános iskolás korában elég csúnyácska volt szegény...most már középsulis a csaj és szószerint le sem tudja magáról vakarni a pasikat. :)
2010. szept. 30. 17:16
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Én is ismerek, unokatesóm nagyon visszahúzódó kis rút kacsa volt, egészen míg el nem került főiskolára. Most annyira megváltozott, hogy nem lehet ráismerni, persz e akülső nem változott csak fogalkozik mostár magával, de nagyon nagy arca lett és rossz irányba változott. Eléggé megútáltam, azon se csodálkoznék, ha a drogra rászokna. Persze ehhez van egy elég rossz szülői háttere.
2010. szept. 30. 17:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenképpen lehet! Többet is ismerek, de van akiből 30éves korára lelt nagyon jó nő.
2010. szept. 30. 17:20
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Én pl azt hittem olyan 15 éves koromig,hogy sosem lesz pasim,mindíg csúfoltak.

Most meg sok régi oszt.társ ugrana egy szavamra.(De nem felejtem el a sérelmeim):D

2010. szept. 30. 17:21
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Peller Mariann. :D
2010. szept. 30. 17:22
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Bárcsak velem is valamilyen hasonló változás történne a közeljövőben. :S:(
2010. szept. 30. 17:25
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
én pont ilyen voltam!Még emlékszem hogy általános iskolában csufoltak is és ez a mai napig eszembe jut.Nem engedhettem meg magamnak hogx uj ruhám legyen,volt hogy szomszéd lány kinott ruháit hordtam.Konyveim is használtak voltak és ez engem nagyon rosszul érintett.Mindig a hajamat a szemem elé fésültem meg ilyenekMikor felkerültem kozépiskolába,ott talán egy fokkal konnyebb volt a helyzet.Diákmelót vállaltam suli mellett,hogy vehessek Csini ruhát magamnak,hajcsatot,cipot meg ilyenek.Elkezdtem "kinyilni"nem voltam sose az a rossz lány!Nem tudom mért,de lehet az "élet hatásai"változtattak meg.Pont valamelyk nap találkoztam a volt általános iskolás osztálytársammal és meg se akart ismerni,mondta hogy nagyon megváltoztam,csinos lettem stb..sokan mondták már.Egyre jobban érzem magam a boromben és ezt nagyrészben csak magamnak koszonhetem
2010. szept. 30. 17:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem lehetetlen,de nem csak a külső számít azt vedd figyelembe:)

Pl. én fodrász vagyok és a gyakorlati idő alatt annyi csajos csaj volt körülöttem,hogy rámragadt pár dolog.

Azért nem jó átesni a ló túloldalára sem.

2010. szept. 30. 17:27
 9/16 anonim ***** válasza:
példaul én :D Kissikolában kövér voltam.
2010. szept. 30. 17:53
 10/16 anonim ***** válasza:
32%
Sharon Stone.Szürke kisegér volt,aztán kikupálódott már a gimnázium végén.Annyira,hogy az Elemi ösztönben ért fel a csúcsra,és szexszimbólum lett.De neki megvolt az esze hozzá, majdnem 190-es iq-ja van.Persze már nem mai csirke.
2010. szept. 30. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!