Vajon lehet egy önbizalom hiányos, csúnyácska kislányból egy magabiztos, dögös nő a későbbiekben?
Én is csúnya voltam általánosban és még a gimiben sem voltam vmi húúú de jó csaj: fogszabályzó, szemüveg,kövérke voltam,általánosban gáz ruhákat hordtam,mert nem volt miből csinosan öltözködni.Szétcsúfoltak, szörnyű volt :(
Aztán gimiben kb 1 év alatt nagyot nőttem(178 cm vagyok most)elkezdtem fogyni,utána észbe kaptam és nekiálltam futni+edzeni, lecseréltem a szemüveget kontaktlencsére,a fogsorom szép lett,figyeltem a hajamra, sminkemre,kialakult az öltözködési stílusom...már modellkedni is hívtak párszor,de vhogy a kissebségi komplexusom még mindig bennem van amiért olyan sokat csúfoltak :S
De azért amikor a pasik megfordulnak utánam az utcán az nagyon jól esik és most már barátom is van 2 éve :)
21/L
Igen, többet is :)
Sőt az ellenkezőjével is találkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!