Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon lehet egy önbizalom...

Vajon lehet egy önbizalom hiányos, csúnyácska kislányból egy magabiztos, dögös nő a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Ti ismertek olyan lányt aki középiskolában csúnyácska, esetlen, "láthatatlan" ember volt de az egyetemi évek úgy megváltoztatták, hogy manapság rá se lehet ismerni? (Dögös, szép, magabiztos, feltűnő jelenség lett?)
2010. szept. 30. 17:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

Én is csúnya voltam általánosban és még a gimiben sem voltam vmi húúú de jó csaj: fogszabályzó, szemüveg,kövérke voltam,általánosban gáz ruhákat hordtam,mert nem volt miből csinosan öltözködni.Szétcsúfoltak, szörnyű volt :(

Aztán gimiben kb 1 év alatt nagyot nőttem(178 cm vagyok most)elkezdtem fogyni,utána észbe kaptam és nekiálltam futni+edzeni, lecseréltem a szemüveget kontaktlencsére,a fogsorom szép lett,figyeltem a hajamra, sminkemre,kialakult az öltözködési stílusom...már modellkedni is hívtak párszor,de vhogy a kissebségi komplexusom még mindig bennem van amiért olyan sokat csúfoltak :S

De azért amikor a pasik megfordulnak utánam az utcán az nagyon jól esik és most már barátom is van 2 éve :)

21/L

2010. szept. 30. 18:02
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Igen, többet is :)

Sőt az ellenkezőjével is találkoztam

2010. szept. 30. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
az egyik legjobb barátnőm, 9.ben katasztrófa volt. Fogszabi, szemüveg, hátrafogott haj, elálló fül, kicsi volt, semmi cici, semmi fenék. Na ha most látnátok( 20 éves) az agyatokat eldobnátok. Gyönyorű lett.
2010. szept. 30. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Tesóm ilyen volt. Mára vezető ember egy építészeti cégnél.
2010. szept. 30. 19:37
 15/16 anonim ***** válasza:
23%
Egy koliban laktunk a leányzóval, 1 évvel fiatalabb nálam. Folyton összefogott vagy lógó haj, melegítőben járt suliba. Ma meg modell. :) Szerencsére nem változott meg a jó természete, ugyanolyan aranyos maradt, mint régen.
2010. szept. 30. 20:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy csúnya mert mindenkiben vannak szépségek, van akiben több és van akiben kevesebb. A lényeg hogy tanuld meg elfogadni magadat és akkor már sokkal szebben látod a világot.
2010. okt. 1. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!