Hogyan győzzem le az önbizalom hiányom? Nagyon sok emiatt a veszekedés.
18éves lány vagyok,csinos vagyok 158cm 49kg szép derékig érő hajam van és valamiért úgy érzem hogy ez a kis szendeség vagyis nem vagyok felszabadult így hát sokat szenvedek miatta.
A párommal néha össze össze kapok mert féltékeny vagyok ha rá néz egy szép lányra.
Ma már kicsit sokkal több volt.Néztük a tv-t pontosabban a valóvilágot, na és az a Gigire olyan féltékeny lettem, én is hasonlóképpen nézek ki de mégsem.
Na és annyira megbántam csak hamarabb kimondtam a szót mint ahogy át gondoltam volna.
De rosszul esett hogy épp csókolóztunk az vinnyogott egyet és a párom már egyből ráfigyelt, és nem rám.
Egyébként nincs okom féltékenynek lennem, mert a párom sosem tett érte hogy az legyek, csak persze ha néha oda oda pillant egy egy női testre.
Minek nézitek azt a szart?
Bevallottad, hogy a Gigi témát te hoztad fel, lehet, hogy neki fel sem tűnt volna, de így már felfigyelt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!