Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet csúnyácska, önbizalom-hiányos, ám olyan kedves és okos fiúkat találni?
Figyelt kérdés
...akik 18-23 év közöttiek, és nem kockák? :D2010. okt. 22. 21:21
11/29 anonim válasza:
hát úgy hogy felteszel egy ilyen kérdést
21F
12/29 A kérdező kommentje:
21:42
Miért lenne szükség a válaszhoz képre? és pont olyanra, amiről a lényeg van kitakarva? :D
2010. okt. 22. 21:46
14/29 anonim válasza:
én is szívesen veszem a képeket, ha gondoljátok privi :)
21/L
15/29 anonim válasza:
de aztán meg nehogy napiszaron vagy valahol máshol köszönjünk magunknak vissza:P:D
17/29 A kérdező kommentje:
18
2010. okt. 22. 21:53
18/29 anonim válasza:
Csúnyácska, vagy nagyon csúnya is érdekel? Mert én kedvesnek kedves vagyok, sőt még tán okos is (de nem biztos), de nem csúnyácska, hanem csúnya.
19/29 anonim válasza:
küldjétek nekem nyugodtan, ha úgy van tanácsot is adhatok....
21/L
20/29 anonim válasza:
azért kitakart képre, mert szvsz egy önbizalom hiányos leányzó biztosra veszem, hogy nem fogja magát csak úgy kitenni a netre. Tévednék? Am én is szivesen vennék egy fotót priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!