Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor visszautasított?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor visszautasított?

Figyelt kérdés

Írtam egy férfinek akivel előtte beszéltem (akkor ő keresett) aztán mikor én, akkor annyit írt hogy, pörög most nagyon, nekem ez nem esett le, hogy lekoptat, mert meg is kérdezte hogy hogy vagyok. Aztán napokig meg se nézte a válaszomat. Olyan szomorú voltam kitöröltem, amit legutóbb írtam neki. Azt hittem elfelejtem, de ennek egy, hónapja és mégis eszembe jut. Ma láttam, hogy azóta megnyitotta, azt ugye nem jelzi, hogy mikor nézte. Nem merek már írni neki.

Szerintetek akkor le akart koptatni? Nagyon bejön a srác de ha tényleg nem vágyik rám, elengedem csak beugrott, hogy lehet azt hitte valami gáz dolgot írtam azért töröltem vagy mit tudom én, szóval most átgondoltam utólag és úgy szégyenlem magam. Nem akartam nyomulni se, de azt hittem bejövök neki, és utólag megint a fejembe van a kisördög hogy mégis én engedtem el mert kitöröltem amit írtam. Szerintetek?

jan. 9. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem írt vissza, mert egész egyszerűen nem érdekled. Nem kell ebbe többet belelátni. Rád írt, beszélt veled, rájött, hogy nem jössz be neki, továbblépett, azóta vígan éli az életét. Nem kell szégyellned magad, hogy korábban kezdeményeztél, semmi szégyellnivaló nincs benne, de most már vedd a lapot és ne nyomulj, felesleges.
jan. 9. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, ha akart volna valamit, válaszolt volna vagy legalább keres később. Nem az a baj, hogy kitörölted az utolsó üzenetet, emiatt ne rágódj, nem te rontottad el. Napokig nem válaszolt rá, nem ezen múlott. Egyszerűen csak nem érdekelted eléggé.
jan. 9. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen, hogy először ő ír rád, majd meggondolja magát. Akármilyen oka lehet, pl az exét még nem felejtette el, jó ötletnek gondolta, hogy ír neked, ismerkedik, majd másnap rájött, hogy még nem tud továbblépni és inkább ghostolt, minthogy ezt megírja. De bármi más oka is lehet. Ha valakinek nem tudsz 24 órán belül válaszolni, akkor vagy meghaltál, vagy nem érdekel téged. Ha orvos vagy és egy 16 órás műtétet hajtasz végre, majd ledőlsz az egyik ágyra a kórterembe és elalszol egyből, akkor van mentséged, de akkor nem is várja el tőled senki, hogy gyakran online legyél. Ha irodai munkád van, ahol jár az óránkénti 10 perc szünet és a fél órás ebédszünet, majd hazamész és csak sorozatot nézel meg elmosogatsz, akkor nem létezik, hogy nem írsz olyannak, akinek nagyon akarsz. Úgyhogy ja, sajnos lekoptatott, sajnálom, jön majd jobb :)
jan. 10. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!