Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már olyan, hogy azért utasítottatok vissza egy lányt, mert túl szépnek tartottátok magatok mellé?
Mostanában egyre többet hallok ilyet, hogy hiába tetszik egy lánynak az adott srác, emiatt visszautasítják.
Fiúk/férfiak, szeretném megérteni, hogy ilyenkor nektek mi a gondolatmenetetek?
Az, hogy szép egy dolog. Viszont ha tényleg gyönyörű és nagyon okos, értelmes, akkor már feljönnek olyan érzések mélyen, hogy úgyse érné be velem hosszútávon. Simán talál olyat aki jobb nálam. Miért akar bármit pont tőlem?
Meg persze nekem is furább úgy beszélgetni egy ilyen szép lánnyal, hogy közben azt érzem okosabb is. Hogy bizonyítsak ha alapból magasabban vannak a lécek amit megkéne ugrani.
Mondjuk egy lány volt ilyen akivel ezek miatt nem beszélgettem, de igaz még barátnak se nagyon lehetett mondani mert csak ismerkedtünk.
Jelenleg viszont szintén egy ilyen nagyon szép és okos lánnyal beszélgetek.😍 Rájöttem, hogy nem érdekelnek tőlem független dolgok. Én tudok nyújtani számára egy rendes normális partnert akivel működhet egy ideális kapcsolat. Egy boldog életet le lehet élni velem. 😊
Más szép okos lány ismerősöm meg hiába okos ha olyan hülyeséget csinálnak, hogy olyan emberekkel jönnek össze, akik csalják őket össze vissza és még meg is verik néha. Tehát tudok annyit nyújtani, hogy megérdemeljek egy ilyen lányt. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!