Orbán Viktor mit szól hozzá, hogy Románia veretlenül csoportelsőként kijutott az Európa-bajnokságra? A Román válogatott Svájc és Izrael csapatát utasította maga mögé.
Mit kéne hozzá szóljon? Szerintem leszarja és annak örül, hogy a mieink kijutottak szintén veretlenül.
Ugyanakkor a csoportelsősége a románoknak nem biztos, mert még van egy meccsük a csoport második Svájccal és 2 pont csak a különbség.
Orbán Viktor mit szól hozzá, hogy Románia veretlenül csoportelsőként kijutott az Európa-bajnokságra? A Román válogatott Svájc és Izrael csapatát utasította maga mögé.
Sajnálatos.
A válogatottjuk fele magyar származású.
Mindent vissza.
Drága együgyű barátom!
Biztos hallottál már róla, hogy Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, így őt leginkább az érdekli, hogy Magyarország veretlenül, csoportelsőként jutott ki az Európa-Bajnokságra. (1985 óta először fordult elő, hogy csont nélkül kijutottunk egy világversenyre.)
Ami pedig Romániát illeti, tévedésben vagy! Az "I" csoportban még egy kör hátravan: november 21-én a Románia - Svájc mérkőzésen fog eldőlni a csoportelsőség kérdése. Amennyiben Svájc nyer, akkor ő a csoportelső és Románia sem veretlenül zár. (...de hogy mindennek mi köze van Orbán Viktorhoz, azt szerintem csak te tudod - vagy még te sem...) :D
Kérdező!!
Te egy megrománult exmagyar vagy!!
Talált süllyedt?
Egy Frajd vagyok.
:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!