Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Farkasházy Teddy mit szól...

Farkasházy Teddy mit szól hozzá hogy annyi közpénzmilliárd után kivételesen nyert a magyar válogatott?

Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

Vak tyúk is talál szemet.

Egyébként melyik futball-nagyhatalmat győztük le? Feröer-szigeteket? Andorrát?

2023. szept. 7. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Következő meccsen kikapunk egy postások, kőművesek és tetőfedőkből összerakott csapattól 1-0-ra.
2023. szept. 8. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Most mely hallgatas lesz, Teddy majd elomaszik a barlangjabol a kovetkezo vereseget kovetoen.
2023. szept. 8. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:
36%

Őszintén szólva nagy ámulattal nézem ezeket a dolgat.

Mondok egy másik példát; adott egy építészmérnök, aki tervezett 9 házat, mind a 9 összedőlt, aztán a 10. háza nem dőlt össze. Ezért neki tartsunk sátoros ünnepélyt, vagy inkább azt mondjuk rá, hogy egy szar szakember?

Pedig aztán a futballhoz egyetemi diploma sem kell...

2023. szept. 8. 06:28
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Ránéz a forint árfolyamára, a gazdaság állapotára, az akksi gyárakra, a fillipinó transzokra és egyből jobb kedve lesz!
2023. szept. 8. 06:39
 6/7 anonim ***** válasza:
44%
Az 1*i véletlen műve.
2023. szept. 8. 07:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy megint nem a lényegről megy a vita. Savazzuk a válogatottat, miközben nem az a kérdés, hogy a válogatott jó-e (amúgy szerintem sokkal-sokkal jobb, mint az elmúlt 20 év bármelyik válogatottja, nem topcsapat, de abszolút nem kínos nézni a meccseket). Szerintem itt két kérdés van.

1: az, hogy a mostani csapat jobb, az mennyiben köszönhető Orbánéknak? Szerintem inkább nem, de valamennyire igen. Azok a játékosok, akik most meghatározóak, nem kifejezetten a magyar adómilliárdokból hízlalt utánpótlás iskolák termékei. Ugyanakkor a sok ráöntött pénztől valamelyest erősebb a magyar NB1, ami miatt jobbak az onnan jövő játékosok.

2: mennyire érte ez meg? Szerintem k.rvára nem. A magyar kormány felépített egy rakás stadiont, brutális pénzeket ráöntött a sportra, amiből külföldi légiósok játszanak milliós fizetésekért. Eközben ott vannak a horvátok, akiknek 4 év alatt két vb-ről is éremmel jöttek haza, pedig nincs extra állami támogatás a focin, hanem szakma van. Ha már államilag fontos a foci, én azzal kezdtem volna.

Szóval szerintem a szerbeket megverni Belgrádban, és vezetni a selejtező csoportunkat nagyon szép eredmény, és én nagyon örülök neki. Ezzel együtt, ha valaki savazza a kormány focipolitikáját, én maximálisan egyetértek vele. Ne keverjük ezt a kettőt össze.

2023. szept. 8. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!