Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közvetetten visszautasítottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közvetetten visszautasítottam volna?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A srácot már egy ideje ismerem. Anno az osztálytársam volt és az egyetlen aki magától közelített meg az osztályban. Miután megbukott és inkább szakmunkás rá ment, még mindig jó barátok maradtunk. Nekem egyszerűen csak egy jó barát volt…Viszont az utóbbi időben nagyon ölelkezős, érintkezős lett. Néha megjegyzéseket tesz a testemről is, ami már eléggé súrolja a barátság határát. Tegnap meg azt is megkérdezte, hogy az anyám esetleg nem kedveli. Amire én azt válaszoltam, hogyha fiúkról van szó akkor ő potenciális partnereket lát bennük, majd ezután megemlítettem egy másik barátomat akivel ugyanúgy nem voltam együtt . Ezután, hogy befejezzem a magyarázatot, közöltem vele, hogy én nem akarok párkapcsolatot. (Nem specifikáltam, de eléggé rá kacsintott ám az ő szitujára is) A végén elég furcsán viselkedett és sietve elhagyta a terepet. Aztán utána megírta, hogy szeretném-e tudni az igazat. Még mindig nem válaszoltam, mert nem tudom, hogy szuper ötlet lenne-e. Még a végén aztán egy félreértés és halálra fogja röhögni magát, mint általában.

2023. nov. 21. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt akkor próbáld meg még egyszer a saját szavaiddal, mert a ChatGPT-nek láthatóan beletörött a bicskája a magyar nyelvbe.
2023. nov. 21. 09:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Megbocsáss kérlek, hogy nem értem el azt a nyelvi szintet amit elvárnál, és hogy az überdramatizáltan hosszú mondataim számodra csak semmit mondó halandzsák.
2023. nov. 21. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:
11%
En tudom mi lesz benne, te is. Ez mar amugy sem volt baratsag. Feefi es no kozott ezek mindig megbuknak idovel.
2023. nov. 21. 09:19
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Igen.

Hiába félre értés, attól már rá is igaz, szóval véső soron nem volt félre értve.

2023. nov. 21. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!