Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok volt már, hogy visszaut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már, hogy visszautasítottak titeket fériak?

Figyelt kérdés
Hányszor volt ilyen, milyen érzés volt ez nektek?
2023. nov. 9. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Soha! Mivel soha nem kezdeményezek! Mivel nő vagyok! (Gyárilag)
2023. nov. 9. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Persze, hogy volt.

És természetesen rosszul esett. Dehát ez ilyen, mindnekivel megesik, aki társat keres, túl kell lépni rajta, ennyi.

2023. nov. 9. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokszor és pocsék érzés
2023. nov. 9. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy ferfikent valaszolok. En nagyon sok nőt utasítottam vissza. Kb a fele közülük nem tudta kezelni, amit nem ertettem. Azota elég sokat tapasztaltam es rajottem hogy a modern nők nem tudjak kezelni az elutasitast. Létező jelenseg
2023. nov. 9. 12:30
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Technikailag 1x.(1 hét múlva meggondolta magát, de nekem akkor már más volt, úgyhogy elhajtottam.)

Ezen kívül én se kezdeményeztem soha, de az is visszautasítás, ha nem kezdeményez, akit szeretnék, mert ő a férfi. Tehát, ha nem kezdeményez, akkor nem kellek neki. Szóval rengeteg. Hogy viselném? Nem örülök, de mit csináljak vele? Ha nem kellek, ez van, nem erőszakolom rá magam senkire. Meg nem hordom el mindennek, mint a pasik szokták.🙄

2023. nov. 9. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, hogy konkrétan kezdeményeztem, csak kevésszer volt. Mindig elutasítottak. Rossz érzés volt, szánalmas nyomorultnak éreztem magam utána.

Egyébként úgy gondolom, mint a ma 12:38-as, valahol az is visszautasítás, ha nem kezdeményez, aki nekem kellene, mert nem kellek neki. Ilyenből megszámlálhatatlan volt, szinte csak ilyen volt életem során. Ez is elég rossz érzés, csak talán egy fokkal enyhébben generál ilyen szánalmas nyomorultság-érzetet. Természetesen tudomásul veszem szomorúan, én sem erőltetek semmit, még egy köszönést sem. Palástolom a frusztrációm.

2023. nov. 9. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, persze. Nyilván nem örültem neki, de tudomásul vettem és továbbléptem. Szakítani is szakítottak velem, azt már sokkal nehezebben viseltem zömében.
2023. nov. 9. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy volt. Nem is mertem kettő ilyen után kezdeményezni többet.Sőt, nem is nyílt volt az elutasítás, mert barátilag szerettek, csak el lett sunnyogva a válasz, de nem mozdultak a keringô felhívásomra. Hogy konkrét legyek: egyiknél barátnőm beszélt az illetővel, hogy tetszik nekem, járna e velem, másiknál levelélben vallottam be, mert előző nap megcsókolt, ő, magától szállt rám. Ő sem válaszolt a vallomásomra. Ezek után, 18 fölött többé nem teszek ilyet. Azt élem meg elutasításnak, ha valaki elkezd meghódítani, ismerkedni, majd kiderül rendre, nem egyedül voltam, S mást választ a végén, nem keres többé. Ez kb 8 szor előfordult, már megedződtem, jól viselem, megkeményítettem magam. Most épp van valaki, már 5 -6 hónapja,de már rettegek, hogy mikor lép le, hagyja abba. Készül9k is pszicho hoz a rossz mintázatommal, mert gondolom már csak így tudom csinálni a kevéssé vált önbizalmammal. Neked kitartást, még lehet erősödni, S már nem lesz olyan rossz.
2023. nov. 9. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt,több is
2023. nov. 9. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Csak egyszer, nagyon fiatalon, kb. 15 lehettem, de úgy megviselt, hogy azóta sem merek kezdeményezni, pedig már több barátom is volt.

24N

2023. nov. 9. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!