Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már, hogy visszautasítottak titeket fériak?
Igen, sokszor. Ugyanis én kezdeményeztem elég sokat. Már bánom amúgy, mert tényleg szar, hogy nem kellesz valakinek, aki neked igen, és olyankor úgy érzed, hogy senkinek másnak se fogsz kelleni soha. Én többször szólítottam le férfiakat buliban, suliban, más közösségi eseményeken, többször kezdeményeztem írásban is, Tinderen, vagy ha alapból ismertem valahonnan és ráírtam, sőt olyan is volt többször, hogy pl csoportokba kiírtak valamit és úgy írtam nekik privátot. Egyszer a Telekomba mentem be valamit elintézni és rákerestem a srácra aki kiszolgált és ráírtam. Nagyon ritkán kaptam erre pozitív választ, de volt, hogy bejött.
Az a tanulságom, hogy egy férfi csak két esetben nem kezdeményez. 1.: Kvára nem tetszem neki, akkor meg fejen is állhatok, nem fogja viszonozni az érzéseimet. 2.: Félénk, de nagyon, ez meg nekem nem kell, mert félénk srácokkal kapcsolatban lenni halál. Nem merik mondani az étteremben, hogy mit kérnek, nem mernek asztalt foglalni, nem mernek kiállni értem, konkrétan mindent nekem kellett intézni, mert bepánikoltak, ha egy emberrel kellett kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!