Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért az én hibám ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért az én hibám ha a lány visszautasított? Hogy leszek én ettől "incel"?

Figyelt kérdés
Én eddig úgy tudtam hogy az az incel aki fél hozzászólni is a lányokhoz. Erre megkaptam nemrég itt hogy incel vagyok mert nincs barátnőm és emiatt a lányokat okolom. De most kérdem én: ha én elhívtam randizni egy lányt, akivel élőben is jól megvoltam már előtte (tehát nem egy vadidegenre írtam rá), ő pedig elutasított mert állítólag van barátja, akkor itt hogy leszek én a hibás végül? A lány csavarta el a fejemet, majd ő is utasított el, én hol hibáztam, azon túl hogy nyilván rosszul esik és úgy érzem ő volt a hibás?

2022. dec. 31. 01:41
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Miben is volt hibás a lány?
2022. dec. 31. 01:42
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Ha mindenki visszautasít akkor leszel incel. Mert ha senkinek nem kellesz, akkor arról nem mindenki tehet, hanem Te.

Egy két eset miatt nem leszel az.

N 30

2022. dec. 31. 01:43
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Az incel nem a vissza utasitasoktol lesz valaki , ha nem azert mert utalja a noi nemet mikozben szexualisan kihasznalna oket!! Ugy hogy butasagokat ne irjatok nok se!
2022. dec. 31. 01:47
 4/10 anonim ***** válasza:
98%
Ettől miért lennél incel? Próbálkoztál, nem jött össze, ez senkinek nem a hibája, majd mással összejön.
2022. dec. 31. 01:48
 5/10 anonim ***** válasza:
98%

Jaj most mit kell ezt ennyire túl pörögni.. úgy van, ahogy a 4-es írta.

Megpróbáltad, nem jött össze, MINDENKIVEL előfordult már még sem aggattak magukra ilyen baromságokat. Soha az életben nem hallottam senki szájából az incel szót, csak is ezen az oldalon.

Szarul is eshet nyugodtan.

2022. dec. 31. 02:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy incel vagy. Nem vagy incel. Csak áldozatszerepet szereted. Miért kell ilyen helyzetekben hibáztatni bárkit is. Ember, van más hal a vízben. Nem lehet, hogy te értetted félre a csajt?
2022. dec. 31. 09:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
És ez a lány direkt csavarta el a fejedet? Vagy hogy érted ezt, mit csinált?
2022. dec. 31. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:
A hetes kérdését trnnèm fel én is. Konkrétan hogyan történt?
2022. dec. 31. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy incel. Elutasítottak egyszer, ráadásul eléggé magától értetődő indokkal. Az, hogy belehabarodtál a csajba, az egy dolog, megesik ez szándékos és nem szándékos körülmények között is.

Hibást keresni viszont tök értelmetlen egy ilyen helyzetben. Nincs hibás. Te akarátl valamit amit ő nem. Ebben ki a hibás? Lehetsz te is, mert akartál valamit amit ő nem, és lehet ő is, mert nem akarta azt, amit te igen. Van ennek értelme? Aligha.

Ne hibáztass, hanem érts.

2022. dec. 31. 12:42
 10/10 anonim ***** válasza:
29%
Ha mindenki visszautasit attol meg az nem biztos, hogy a te hibad. Egyszeruen csak borzalmasan ronda vagy es ennyi.
2023. jan. 2. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!