Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hallok vissza magamról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hallok vissza magamról rosszindulatú pletykákat? Miért keverik a sz@rt a másik ember hata mögött?

Figyelt kérdés

Mire jó ez ?

Nem szeretnem nagyon firtatni ,hogy miket ,konkrétan a sárga földig le lettem hordva, amihez szinte semmi közöm se .

Nem mellesleg olyan emberek és leginkább férfiak is benne vannak a dologban,akikkel se beszélő de ráadásul köszönő viszonyban se voltunk /vagyunk ...

Egyik férfi ismerősöm is furcsalta körülöttem a dolgokat, fel tűnt neki is ,és még is jegyezte, mintha a be kavarta/kvartak volna nekem a sz@rt.

Mire jó ez?n30

jan. 9. 13:50
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

20 sajnálom....

Fájdalmas az egész igen ....

jan. 13. 08:15
 22/31 anonim ***** válasza:
Neked miért fáj mások ostobasága, kíváncsiskodása és rosszindulata? Fájjon nekik.
jan. 14. 10:34
 23/31 A kérdező kommentje:

22...

Ez ugye nem költői kérdés volt?

jan. 14. 11:16
 24/31 anonim ***** válasza:
Kikkel lattak flortolgetni?
jan. 14. 12:22
 25/31 anonim ***** válasza:
22 vagyok - Nem tudnak neked ártani, ha látják, hogy nem félsz tőlük, és nem foglalkozol velük.
jan. 14. 12:32
 26/31 A kérdező kommentje:
25 ezen gondolkodom én is ...:/
jan. 14. 14:15
 27/31 anonim ***** válasza:
83%
Tok jo hogy konkretum nem irtal de talaljuk ki. Tehat csak sirankozni jottel?
jan. 14. 14:30
 28/31 A kérdező kommentje:

27 ennyire buta ,sotet ne legyél!!!

Másnak nem halladta meg a képességet, hogy intelligensen, értelmesen válaszoljon ellentétben veled !!!!

Itt valami fura nem ?

jan. 14. 14:39
 29/31 anonim ***** válasza:
27. Egy kulturalttan megfogalmazott kerdes volt. Torolteted a neked nem tetszo valaszokat kerdedeket. Valojaban nem a segitseg keres vagy a megoldasa a fontos neked. A valasz reakcioidbol ki undulatu te vagy rossz indulatau. Tehat akkor mi a sztori sablonosan?
jan. 14. 14:49
 30/31 A kérdező kommentje:

29 mit csináltam????

Nyuszika ha frusztrált vagy ,ne itt vergődő és vezesd le ,van nekem nagyobb bajom is mint a te hulyesegedet olvasgatni vas.du.!!!

Keress más elfoglaltságot!!!

jan. 14. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!