Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hallok vissza magamról rosszindulatú pletykákat? Miért keverik a sz@rt a másik ember hata mögött?
Mire jó ez ?
Nem szeretnem nagyon firtatni ,hogy miket ,konkrétan a sárga földig le lettem hordva, amihez szinte semmi közöm se .
Nem mellesleg olyan emberek és leginkább férfiak is benne vannak a dologban,akikkel se beszélő de ráadásul köszönő viszonyban se voltunk /vagyunk ...
Egyik férfi ismerősöm is furcsalta körülöttem a dolgokat, fel tűnt neki is ,és még is jegyezte, mintha a be kavarta/kvartak volna nekem a sz@rt.
Mire jó ez?n30
20 sajnálom....
Fájdalmas az egész igen ....
22...
Ez ugye nem költői kérdés volt?
27 ennyire buta ,sotet ne legyél!!!
Másnak nem halladta meg a képességet, hogy intelligensen, értelmesen válaszoljon ellentétben veled !!!!
Itt valami fura nem ?
29 mit csináltam????
Nyuszika ha frusztrált vagy ,ne itt vergődő és vezesd le ,van nekem nagyobb bajom is mint a te hulyesegedet olvasgatni vas.du.!!!
Keress más elfoglaltságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!