Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hallok vissza magamról rosszindulatú pletykákat? Miért keverik a sz@rt a másik ember hata mögött?
Mire jó ez ?
Nem szeretnem nagyon firtatni ,hogy miket ,konkrétan a sárga földig le lettem hordva, amihez szinte semmi közöm se .
Nem mellesleg olyan emberek és leginkább férfiak is benne vannak a dologban,akikkel se beszélő de ráadásul köszönő viszonyban se voltunk /vagyunk ...
Egyik férfi ismerősöm is furcsalta körülöttem a dolgokat, fel tűnt neki is ,és még is jegyezte, mintha a be kavarta/kvartak volna nekem a sz@rt.
Mire jó ez?n30
Akar mennyire is próbálom, nagyon meg kell eroltetnem magam ...konkrétan ma még se tudtam mozdulni olyan szintű hányingerem van az idegtol!!!
Viszont ezeket az embereket ,hogy lehet le szerelni vagy észhez téríteni?
Hitelességgel pl. Amikor tisztán látszódik a következetes és egyenes viselkedésedből, hogy semmi alapja a pletykának, sőt hogy teljes hülyeség, és ezáltal az is hülye aki hisz benne. Persze ehhez az is kell, hogy kicsit se legyen igaz a pletyka. Csak az a gond ha alapból negatív vagy idióta közeg ahova nem illesz bele, akkor ez a technika se feltétlen fog működni. Mert ilyenkor azért értelmes, jóindulatú többséget feltételezek a sikerhez.
Talán a legrosszabb amit tehetsz az meg amikor hagyod magad provokálni és belehúzni ebbe a szerepbe amit rólad hazudnak. Bár úgy látom ezzel nincs gond, mert erőből ignorálod őket. Viszont a fizikai tünetek nem jók. Ha ez ennyire gáz közeg és nem változik a helyzet, megérné idővel elgondolkodni a munkahelyváltáson is. A hazai átlagos munkahelyek egyszerűen nem érik meg a stresszt és a lebetegedést, se testi se lelki formában. Itt mindkettőről szó lenne.
14 nagyon szépen köszönöm az építő segítséget!!!
Eddig maximálisan ignoraltam őket, meg veletlen se lássanak gyengének ...
Egyébként teljes mértékben igazat adok !
Nem kavargattam!!!!
Házi nyulra eleve nem lövök mellesleg van kapcsolatom is !
Bárhova mész, sajnos ez van. Rólam is nem egy pletyka kelt útra az évek során, időnként odajött 1-1 ember, hogy mi az igazság.
Fájdalmas, tenni ellene nem igazán lehet semmit, csak tényleg elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!