Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hallok vissza magamról rosszindulatú pletykákat? Miért keverik a sz@rt a másik ember hata mögött?
Mire jó ez ?
Nem szeretnem nagyon firtatni ,hogy miket ,konkrétan a sárga földig le lettem hordva, amihez szinte semmi közöm se .
Nem mellesleg olyan emberek és leginkább férfiak is benne vannak a dologban,akikkel se beszélő de ráadásul köszönő viszonyban se voltunk /vagyunk ...
Egyik férfi ismerősöm is furcsalta körülöttem a dolgokat, fel tűnt neki is ,és még is jegyezte, mintha a be kavarta/kvartak volna nekem a sz@rt.
Mire jó ez?n30
1>mindenféle konkrétum nélkül minek írtál ide ?????
2> Sajnos az a pláne, hogy el is hiszik sokan mint ahogy írod is ,és sajnos egy ember életét készítik meg !!
Hát ne haragudj de semmi sem derül ki abból, amit írtál. Milyen területen pletykálnak, kinek, és kik? Kollégák? Szomszédok? Vagy mi?
Csak háborogsz mindenféle érdemi információ nélkül. Tulajdonképpen milyen választ vársz?
Most ez a közeg lehet lakhely-munkahely ...
Sajnos nem tudok el költözni de már csak azt az örömet se akarom nekik meg adni ,hogy valtsak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!