Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jut az embernek eszébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hans Pötterman kérdése:

Miért jut az embernek eszébe az exe ennyi idő után is?

Figyelt kérdés
6 éve semmi közünk egymáshoz, rég másokkal vagyunk, mégis néha egyszercsak elkap a gondolat,”mi lett volna ha” ” mit csinálnék másképpen a mostani fejemmel” és a hasonlók. Napokig tudok ezen merengeni, mondhatni ilyen nosztalgikus módon. Első szerelem volt,ha ez számít.

2024. jan. 9. 11:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez, abszolút. Ezért szepited meg a múltat. Ott valószínűleg megvolt az, ami most nincs. Ettől még nem az exedhez kell visszamenned.
2024. jan. 9. 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
20 évvel ezelőtti barátnőmmel álmodok néha, csak 2 hónapot voltunk együtt, de életem nagyon boldog periódusa volt. Fogalmam sincs mi van vele és nem is vagyok rá kíváncsi. Az emlékeimet viszont senki nem veheti el tőlem és igenis kihatással vannak mostani életemre is legyen az pozitív vagy esetleg emlék.
2024. jan. 9. 17:50
 13/18 A kérdező kommentje:

Ez esetben elég nagy szarban vagyok.

Pontosan ahogy mondod! Nálam is hasonló a jelenség, azt hiszem talán nem is csak a személye,hanem az akkori életünk hiányzik nekünk.

2024. jan. 9. 19:17
 14/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Minden exhez valamilyen sikertelenség fűződik. Mindegy, kinek a"hibájából", a lényeg, hogy nem sikerült együtt maradni. Az emberi agy pedig a túlélésre van berendezkedve, tehát elraktároz minden eseményt, ami nem a kívánt,vagy várt végeredménnyel zárult.
2024. jan. 11. 17:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Én hasonló cipőben vagyok csak nő..6 éve, és miután "vége lett" nem sokkal később össze jöttem a jelenlegi párommal..
2024. jan. 13. 20:47
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Gáz ha a exen gondolkodsz. A múlt nem a jelened. Valamit mégis ott nem zártál le és azért jön elő. Gondolkodj rajta, de próbáld le is zárni mert nincs tovább. 😉
2024. jan. 31. 08:42
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 hidd el gondolkodom én sokat! És az a furcsa, hogy időszakos! Van hogy hónapokig eszembe se jut,majd a semmiből bumm feltör pár napra!
2024. febr. 4. 16:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Gondolom valahol még mindig hiányolod.Esetleg a mostani párodból hiányzik valami ami az exedben megvolt és ezért jut eszedbe.
2024. febr. 5. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!