Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut az embernek eszébe az exe ennyi idő után is?
Az embernek szerintem akaratlanul is eszébe jut. Bár nekem nem úgy. Nekem 2017 óta nincsen közöm az exemhez szerencsére. Nagyon negatív kapcsolat volt. Krónikus autoimmun beteg lettem és évekig abúzált. Évek óta nem jutott az eszembe azaz ember, aztán ajánlásra elolvastam a Velünk ér véget című könyvet Colleen Hoovertől. Egy bántalmazó kapcsolatról szól. Felkavart. Minden eszembe jutott. Az, ahogyan beszélt velem, az ahogyan bánt velem, az ahogyan megalázott, manipulàlt, megerőszakolt többször is amíg vele voltam az alatt a 7 év alatt. El is pityeredtem este, pedig 7 éve szakítottam vele, 2 éve pedig màr nem is zaklat engem. Előtte 3-4 havonta előkerült valahol. Instagram, Facebook, email vagy valamilyen másik platformon. Az a könyv felkavarta az összes negatív érzelmemet és egy este megint azt éreztem milyen az amikor bánt valaki. Szavakkal, majd fizikálisan is. Nekem is első szerelem volt, első párkapcsolat. Pedig azóta én férjhez mentem és van egy másfél éves gyerekem. Azt hittem, hogy ez a múlté, de mégis felkavart ez a könyv. A férjem csodálatos ember, soha nem emelt rám kezet. Aztán csak odabújtam mellé, és azt mondtam magamban,de jó, hogy mellette aludhatok el.
Nyilván ez nem ugyanaz a sztori, mint a tiéd, de teljesen mindegy mi történt a másik örökre az életed/történeted része lesz. Azért vagy az aki, mert ő is formálta a személyiségedet. Ha ezek boldog pillanatok, akkor szerencsés vagy. Én szerintem a mai napig nem dolgoztam fel, hogy az exem ilyen szinten bántalmazott.
Úristen, sajnálom hogy ilyen szörnyűségeken kellett keresztül menned! Lényeg a lényeg, hogy már nincs az életedben ez az ember.
Van párom, kb fél évre rá össze is jöttünk jelenlegi párommal. Ezért is nem értem annyira.
ezt kifejtenéd kérlek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!