Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi önbizalomhiányos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi önbizalomhiányos, akkor egy nő tehet valamit, hogy ne legyen annyira?

Figyelt kérdés
Nem felszedni akarom, csak pl. feldobni egy napját.
2024. jan. 5. 18:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
1 napját feldobni nem ér semmit, ő neki magát kéne feldobnia kérdező. Nem vagy pszichológus, se szeretetszolgálat. Hosszú távon se tudnál segíteni rajta. Felejtsd el hogy te majd megmented.
2024. jan. 5. 20:01
 12/20 anonim ***** válasza:

#11:

Hát persze, hogy arra. Főleg neked incelkének, mert másra nem is jók a nők, tudom. 🤡

2024. jan. 5. 20:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tennék semmit, csak félreértené és nyomulna. Nem az én dolgom. Jobb az ilyen dolgoktól távol maradni.
2024. jan. 5. 20:05
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha kitartó vagy, akkor igen. Kicsit dominánsabban viselkedni vel, motiválni, hogy cselekedjen-lépjen, a jó tulajdonságait előtérbe helyezni.
2024. jan. 5. 20:25
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
13. Azt nehez nem felre erteni ha a nonek be jon a hapi te okoska.
2024. jan. 5. 23:17
 16/20 anonim ***** válasza:
17%
A pippantás jó ötlet.
2024. jan. 6. 00:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Adhatsz neki tanácsokat, te mint nő csak jobban látod női szemmel min kellene javítania.
2024. jan. 10. 22:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Én annyira feltornáztam a dagadt ronda srác önbizalmát, hogy meg is csalt. Jártunk, mindennap dicsértem, meg lefeküdtem vele sokszor és úgy felbátorodott, hogy nekiállt csajozni. Lett is másik nője, és azt hitte, hogy mindenki le akar vele feküdni annyira kvajó pali.
2024. jan. 11. 12:30
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 Akkor az olyan is volt, ez nem csak úgy jön magától. (Mármint hűtlen.) Csak valószínűleg nem volt bátorsága olyan csajnál kezdeményezni aki igazán bejött neki, te meg adtál neki egy kis bizalmat.
2024. jan. 11. 12:38
 20/20 anonim ***** válasza:
18. Dagadt alatt a + 5/10kilot erted.. az igazi kover az +20tol kezdodik .
2024. jan. 11. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!