Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a szakító félnek könnyebb tovább lépni szakítás után?
én azt vettem észre hogy a pasik az első pár hónapot jobban viselik a csajok meg azt rosszul majd túl is lépnek a pasinál meg később út be az a bizonyos rossz érzés.
de ez csak ilyen általánosság sok olyan is van hogy a nő évekig rosszul van de pasiról is tudok ilyenről.
Annak,aki aznap este már más ágyában fickándozik.Tapasztaltam az elhagyott szerepében - mindig ez volt.Vállvonogatás,mosolygás, nem tehetek róla,ugye a szívnek nem lehet parancsolni...stb.
Romok, gyász és értetlenség ami marad utánuk, főleg,ha előjel semmi és hirtelen lépnek le.
"Egyáltalán nem biztos, hogy neki könnyebb."
De, biztos, hogy neki könnyebb. Szakítás ugyanis akkor következik be, amikor az érzelmek jelentős mértékben csökkennek - vagy meg is szűnnek - a másik iránt. Ha ez nem történne meg, akkor azon lenne, hogy megmentse a kapcsolatot. A másik fél meg azért nem szakít, mert benne több érzelem van (esetleg érdeke fűződik a kapcsolathoz), ezért őt sokkal érzékenyebben érinti a szakítás.
"Nem mindig az érzelmek elmulasa a szakito ok."
Ó, dehogynem. Láttál te már szerelmes embert? Tűzön-vizen átmegy a másikért. Lényegében nincs olyan akadály, amivel ne nézne szembe, még akkor sem, ha az irracionális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!