Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha te szakítasz egy bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te szakítasz egy bunkó pasival vagy ha egy rendes szakít veled könnyebb?

Figyelt kérdés
Besérült rám egy lány és most lassan 1 hete nem keres, nem ír vissza, szívem szerint bocsánatot kérnék tőle de attól is félek, hogy túl jól csinálom és kibékülünk de akkor meg nekem kéne dobnom, mert bár vonzódok hozzá de nincs realitása a kapcsolatunknak és már nagyon unom, hogy egész nap azon rugózok, hogy sose lehet az enyém.
2019. nov. 12. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Szóval bocsánatot akarsz kérni de mégsem akarsz mert akkor lehet, hogy megbocsát és akkor ki kell dobnod..

Atyaég....

2019. nov. 12. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezért szép az élet......

Tök mindegy minek hívod, a lényeg attól még nem változik. Szakítottatok és jön a következő kihívás.

2019. nov. 12. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 Szépen összefoglaltad de attól még nem válaszoltál rá, hogy akkor most mikor vagyok nagyobb szemét ha hagyom, hogy így legyen vége vagy ha bocsánatot kérek és utána mondom el, hogy lényegében véve nincs jövőnk szóval akár folytathatja is az ignorálásom.
2019. nov. 12. 19:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem ő se hiszi, hogy lenne bármilyen jövőnk csak egyszerűen bejön neki, hogy van egy rajongója és most amiatt sérült be, mert az utóbbi időben nem így viselkedtem vele.
2019. nov. 12. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!