Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megér egy szakítást ha könnyebben kitárulkozok a fiú barátomnak mint a pasimnak?
Figyelt kérdés
Az életem most elég stresszes. Nyogodtan csak a barátomnak tudok beszélni róla, pasim esetében úgy érzem nyomás alatt vagyok. Ő nagyon sikeres, mindig maximumot hozza és "elvárja" tőlem is, hogy a "mindig" megoldjak mindent. De néha ez nem olyan egyszerű. A fiú barátom valahogy megértőbb. A párom ezt leszámítva szeret, jó vele. Köszönöm a válaszokat.2023. szept. 24. 12:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem előbb inkább egy beszélgetést érne meg a pároddal, ami során kiderül, hogy valóban úgy tekint-e rád, ahogy te gondolod.
2/5 anonim válasza:
Azért arra gondolj, hogy hogy a baráti kapcsolat más mint a szerelmi!!(Biztosan nem kevered ezeket?)
3/5 A kérdező kommentje:
Egyes pontosan mit ért ez alatt?
2023. szept. 24. 13:01
4/5 anonim válasza:
Nem baj!
Gondolom a barátod régebb óta ismered.
5/5 anonim válasza:
A rosszabb párkapcsolatokban szokott lenni ilyen jelenség, hogy ha van tétje, akkor nehezen megy a kommunikáció, ha nincs, akkor meg könnyen.
Pl szakítás előtt csak halmozzátok a problémákat, nem beszelgettek, de szakitaskor mindent megbeszeltek és nem értitek, hogy miért nem lehetett ezt korábban megtenni.
Ha ezzel nem foglalkozol, akkor majd egy következő kapcsolatban fog kijonni.
Én azt tanácsolnám inkább, hogy keress fel egy jó pszichológust és majd eldöntöd, hogy van-e értelme folytatni a kapcsolatot vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!