Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Volt már olyan akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt már olyan akár osztálytárs/csoporttárs akár máshol, hogy valakihez hosszabb ideig vonzódtatok és tetszett nektek, de a másik nem igazán vett észre ezért soha semmi jelét nem adtátok ennek?

Figyelt kérdés

Tehát hiába volt vonzalom a részetekről, még születésnapjára sem írtatok, soha semmi nem történt köztetek köszönésen kívül. Esélytelennek tartottátok magatokat, úgy igazából az egészet, hogy bármi is legyen ebből.

Puszta kíváncsiságból kérdezem.

jan. 5. 11:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Természetesen volt oviban mint írták előttem és általános iskolásként is. Gimiben nem volt mondjuk nálam, se később.
jan. 7. 10:23
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Szerintem az ovis-ált sulis szerelmek eléggé komolytalanok. Igazi vonzalom nem is alakulhat ki a másik között. Csakhogy szemléltessem: 14 általános iskolai lány osztálytárs közül 12-be voltam rövidebb-hosszabb ideig "szerelmes". Elég volt, ha nem volt menthetetlenül ronda - már bocsánat-. Mostani fejemmel 1-re mondanám azt, hogy kinéz valahogy és lehet belőle vonzalom.

Inkább 14-15 éves kortól kezdődően lennék kíváncsi. Ott már azért megválogatja az ember.

jan. 7. 10:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezt csak a saját tapasztalatodra alapozod. Nem tudod, az "ember" mit érez, azt tudod, te mit érzel.
jan. 7. 10:56
 14/20 A kérdező kommentje:
Ez így van. Érdekes, amikor írnak ovis szerelemről, én azt sem tudtam akkor merre vagyok arccal előre. Nem hogy még szerelem.
jan. 7. 11:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Volt. Osztálytárs is, munkatárs is. Egyetemen csoporttárs nem volt, inkább tanárok, ott még pluszban az etikai gondok miatt is hatványozottabban odafigyeltem, hogy semmilyen jelét ne mutassam. De mindig úgy voltam vele, hogy olyan szekér után nem érdemes futni, ami nem vesz fel / ha a másik semmi jelét nem mutatja annak, főleg huzamosabb ismeretség után, hogy akarna tőlem vmit. Nyilván nem néztem senkit bunkón levegőnek, és a többségnek nemcsak köszöntem, hanem beszélgettünk is néha, meg felajánlottam a segítségemet, ha szenvedett vmiben, de ezt mindenkivel megteszem a környezetemben.
jan. 8. 01:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A poén az, hogy egy hölgy ismerősöm jelezte, egy bál közbeni beszélgetésben, hogy mennyire tetszettem neki 5-6 éve, és hogy alig tudta leplezni. Haragudtam a helyzetre, mert ha nem leplezi, akkor össze is jöttem volna vele, de én meg azt hittem esélyem sem lenne . . .

Ilyen ez az élet nevű játék.

márc. 2. 10:46
 17/20 anonim ***** válasza:

14: Nekem 17 hónapos korom óta van folyamatos emlékem, a szüleim mondták, hogy előtte is volt már szerelmem.:)

16: És most mért nem jössz vele össze?

márc. 2. 18:15
 18/20 anonim ***** válasza:
17: Már nem tudok, családja lett, de szívfájdalom volt, mert előtte meg én nézegettem többször is, és nagyon tetszett is, de valamiért az volt bennem, hogy tutira nem lenne esélyem.
márc. 2. 18:58
 19/20 anonim ***** válasza:
18: 5 éve még te voltál a kiszemeltje és mára már mással családja van?! AZ KOMOLY!!!
márc. 4. 01:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó miért ? Csak tetszettem neki, akkor, aztán eltelt közel 6 év, 6 év alatt egy 27 éves nő lebabázik, eljegyzik stb. Neki is lett komoly kapcsolat, szült egy kislányt, és el lett jegyezve. Az élet megy tovább, viszont mindig tovább megy. Mellettem már pár ilyen elment egyébként. Köszönhetően annak, hogy külföldözöm, és vagy a kapcsolataim döglöttek be, vagy azt hittem esélyem sincs, vagy csak egyszerűen úgy telt el 1 év, hogy dolgoztam mint állat, és egyik nap a másikba folyt, sokszor már azt sem tudtam milyen nap van.
márc. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!