Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor hol a felnőttek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor hol a felnőttek felelőssége?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/shorts/XC19HLvqNBo

Tényleg annyira ördögtől való az, hogy fiatal (LEGÁLIS KORÚ!) fiú/lány, érett, tapasztalt, felnőtt partnerrel legyen, akitől tanulhat?

(TUDOM! A TE gyereked SOHA nem esik teherbe, mert TE nem úgy nevelted. Persze.)

2024. jan. 4. 12:14
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
92%
Akkor ismét, a probléma megoldása a normális oktatás és felvilágosító programok, nem aberrált pedofilok rászabadítása a kamaszokra.
2024. jan. 6. 22:05
 32/36 A kérdező kommentje:
31. De épp ezt írtam a 30. válaszomban. Hogy a szülők sem akarják. A lányos szülők meg lerendezik annyival, hogy a 14-15 éves lányuknak bogyót íratnak.
2024. jan. 6. 22:13
 33/36 anonim ***** válasza:
94%
Erre írtam, h a megoldás a normális oktatás. Nem a pedofilok.
2024. jan. 6. 23:18
 34/36 A kérdező kommentje:
33. De mit tud mondani a tanár, szülő, akárki egy olyan 15-16-17 éves lánynak, akinek "viszket"? hogy magyarázonád/tiltanád meg TE, a SAJÁT lányodnak, hogy ne dugassa magát pl. azzal az egyetemista sráccal a bulin?
2024. jan. 6. 23:24
 35/36 anonim ***** válasza:
75%

"Mert ugye "Vak vezet, világtalant."."

Ezerszer inkább, mint valami pedofil vén kéjenc szabaduljon gyereklányokra rá. Undorító. Hányinger.

2024. jan. 7. 03:42
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
#34 én mondjuk büntetném ha fitalkoruval szexelne egy felnőtt. És ha az egyik fél 18 év alatti, akkor max 2-3 év korkülönbség az egészséges. A több az már nem jó. Mindenki a maga szintjén válogasson. Ha meg felnőtt az ember, azt csinál amit akar. Ha 3x olyan idős tatával akar lenni, szíve joga, de ne tegyük már ezt normálissá a kamaszoknak
2024. jan. 7. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!