Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor hol a felnőttek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor hol a felnőttek felelőssége?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/shorts/XC19HLvqNBo

Tényleg annyira ördögtől való az, hogy fiatal (LEGÁLIS KORÚ!) fiú/lány, érett, tapasztalt, felnőtt partnerrel legyen, akitől tanulhat?

(TUDOM! A TE gyereked SOHA nem esik teherbe, mert TE nem úgy nevelted. Persze.)

2024. jan. 4. 12:14
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én ugy nevelném, hogy akkor amikor akar akkor teherbe essen, mikor nem akar akkor meg védekezzen….🙊
2024. jan. 4. 12:25
 2/36 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj, de mi köze a két zárójeles gondolatodnak egymáshoz? Nekem mindig idősebb partnereim voltak, de attól még tudok védekezni, sosem lettem terhes. Tényleg normálisan voltam nevelve, felelősségre megtanítottak, és nem volt tabu a védekezés fontossága. Amit az Attis fejteget itt, az egy nagyon komoly probléma, a szexuális felvilágosítás, meg úgy általában az oktatás nagy szégyene ez a téma. De ez végképp nem értem hogy jön a fiatal-érett ember kapcsolathoz.
2024. jan. 4. 12:27
 3/36 anonim ***** válasza:
34%

Nem jó, hogy tanulatlan, rossz hatteru tinik szulnek gyerekeket.

Ettol még nem ertem mi koze a tovabbi kerdeseidnek a témához. Jóval fiatalabb, tini párom van, és tök jó a kapcsolat, de még nem akarunk gyerekeket.:D

2024. jan. 4. 12:33
 4/36 anonim ***** válasza:
82%
Mert az a felnőtt aki kiskorú tapasztalatlan gyerekre izgul, az egy beteg perverz állat. Miért akar tapasztalatlan, naiv gyerekekkel szexelni? Nem normális az ilyen. Kezeltesse az ilyen magát, igen alaposan.
2024. jan. 4. 12:34
 5/36 anonim ***** válasza:
78%
A fiatalok védekezése meg a felvilágosító órák minőségét mutatja. Az oktatás felelőssége lenne szerintem, hiszen sok szülő maga sincs teljesen tisztában ezekkel a dolgokkal, hogy hogyan működik a biológia stb. Egy csomo téves infót adhat át a gyereknek, ami kifejezetten veszélyes is lehet.
2024. jan. 4. 12:36
 6/36 anonim ***** válasza:
81%

A videónak van számos csúsztatása - pl. hogy lenne a 20 év alattiaknak felsőfokú végzettsége? ;)

A szexuális nevelés elsődleges színtere a család. Ehhez kell tudás, bátorság és hitelesség. Ha nem megy, kérjen segítséget.

A másik fontos dolog, hogy nem a gumihúzás technikájának oktatása a legfontosabb, hanem az, hogy megértsék, mi és hogyan van, mi a helyes, mi a nem helyes. Hiába tolj az arcunkba a filmgyártás, hogy milyen király, ha mindenki megdughatja a lányt, s közben semmit nem élvez... csak megfelelni akar. Ebben a média és a divat is felelős.

Végül pedig a szexuális nevelés a tudáson túl is sok kérdést kellene, hogy érintsen... ez csak az egyik, ami a bioszórán történik...

45/F

2024. jan. 4. 12:56
 7/36 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező.... tehát úgy gondolod, hogy a fiatalok szexuális edukációjára az a jó módszer... hogy idősebbek szexelnek velük?

Beteg állatja...

2024. jan. 4. 13:42
 8/36 anonim ***** válasza:
75%

És hogy jön ide a vén pasi?

Nincs még gyerekem , de úgy fogom nevelni, hogy védekezzen és korabeli fiúkkal ismerkedjen, mert az a normális egy tini lánynak. Nem a taták.

2024. jan. 4. 14:12
 9/36 anonim ***** válasza:
14%

Ezt majd ő eldönti.

A taták és a tinik között is van néhány korosztály, pl a huszas és harmincas férfiak. A legtöbb tinilány, aki kifele kacsintgat a hiénaröhögő lolozó tinifiúk tömegéből, általában ambiciózus fiatal férfiakkal, és nem tatákkal szokott ismerkedni.

2024. jan. 4. 14:48
 10/36 anonim ***** válasza:
75%

A felnőttek felelőssége abban is megvan, hogy a nem kívánt terhességtől megóvja a tinilányokat, DE ABBAN IS, hogy a te fajtádtól is minél távolabb tartsa őket.

Nincs mit szépíteni, aki felnőtt, elvileg érett férfiként tinédzser lányokra akar hajtani, az egy nemkívánatos gheci.

Különlegesen imádnivaló az, ahogy kiemeled caps lock-al, hogy legális korú.

Kész öröm, hogy megvárod, hogy a 14 éves kort elérje, igazán hálásak vagyunk. :D

Bújj el inkább, vagy kezeltesd magad és ne a beteg nézeteidet akard átnyomni itt gyáván, anonimitásban.

2024. jan. 4. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!