Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt az idő, hogy feladjam a kapcsolatot? (szüleiről leválni nem tudó férfi)
25/N, 30F
Most lesz nemsokára az 5. évfordulónk, tehát még nagyon fiatalka voltam, amikor megismertem, de szépen lassan "érek", szeretnék haladni valamerre, őt viszont teljesen statikusnak érzem. Pont ugyanannyi felelősség van most a vállán, mint 5 éve, és az erről való gondolkodása sem változott.
Én albérletben élek 2 éve, önellátó vagyok, ő a szüleivel él, úgy, mint egy gyerek, és különböző kényelmi okokból nem költözik hozzám. Idén lett lehetőségünk együtt élni, mert a nővérem lakása megüresedett pár hónapra (ez olyan helyen van, és olyanok a körülményei, hogy kényelmi szempontból megfelel a barátomnak). Idejöttünk ugyan, de minden egyes nap hazamegy az anyukájához... Vagy az anyukája jön ide. Hoz/küld főtt ételt, a környéken intéz ügyeket, beugrik. Tehát úgy is, hogy együtt élünk, magát a barátomat csak késő este látom úgy, hogy ketten vagyunk. Őszintén szólva nem számítottam arra, hogy ez lesz, ez számomra most nagyon szembesítő.
Szerintetek se reménykedjek itt házasságban, normális közös életben? Sajnos a munkában sem látom azt, hogy nagyon céltudatosan törekedne valamerre... Csak úgy elvan.
Ne reménykedj. Nem fog változni.
A haverom is ilyen. Az anyja halála után nősült csak, mert nem tudja ellátni azt, amit az anyja tedd. 60 éves volt, mikor nősült.
Egyszülős családban nőtt fel? Valószínűleg azt látta, hogy anya mindent megtesz az egy szem fiaiért, így az ilyen emberek kapcsolatban is egy anya típust keresnek, aki gondoskodik róluk és aki terelgeti őket.
Sajnalom,ebből nem lesz semmi, az ilyen emberek nem szoktak változni.
24N
Legyél okosabb és tanulj az én hibàmbòl is. 5éved elment rà, nekem egy hasonlòra 7 év. Nem vàltozik.
Azòta sincs senkije és azòta is a gyerek szobàjàban él.
Ne reménykedj, lépj tovàbb!
Mamahoteles párom akkor venne engem komolyan ha helyettesiteném az anyját. Azaz ingyen lakhatás allando mosas főzés rá meg stb.
Szerintem ő is az anya halálával fog csak leválni mert en ezt nem vállalom hogy felnott ferfit tartsak el, elhagyni nem fog. Neki igy kerek.
Eddig annyi volt tole a legertelmesenb hogy az tőkét (illetve abba is részösszeget)vegyek magamnak ingatlant segit benne es fizessem en egyedul a 20 éves törlesztot (ő meg abban lakik majd velem ingyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!