Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki többször is házasodik életében (akár ötször hatszor) az miből nem tanul?
Minden életszakaszhoz nekik más kell.
1.szerelmféle gyerek
2.megmutatni vmi mtatosabb nővel hpgy ő még potens ferfi
3.a kapuzárás nem mult el ujabb nő
4.kell aki ápolja öregen
Ilyenkor már becsületes jószivuek
5.kedves nagyapó életszakasz.
Ertol kerdesem is volt hogy miert csak az öreg ffiak családcentrikusak meg az unoka meg a szeretet A minden es ugyanezek korábban csaltak fűvel fával mindenkit. Miert èrnek ennyire későn?
Ennyi válás nem lehet véletlen, mégse tanul belőle, hogy nagy valószínűséggel benne van a hiba, amit nem ismer fel, vagy nem akar változtatni!
De bezzeg váláskor meg alamuszi, és hagyja magát kizsebelni!
Én azt nem értem, hogy miért házasodnak kötelezően egyes emberek, tehát ha pl elválik vagy meghalt a párja, akkor 1 éven belül van másik házastárs :D
Amúgy én is házasodnék többször, ha kéne, mert attól még, hogy egy kapcsolatom nem működött, működhet a következő, és nem azért ment tönkre, mert papírunk volt róla. Mondjuk lehet a 3nál meghúznám a határt :D De ez olyan, hogy sok kapcsolatom volt nekem is és attól még újra összejöttem emberekkel.
Ezeknél, az ilyeneknél az van,, általában mindenki- a másik fél hibás mindenért, de "éé egyáltalán nem. Sohasem gondolja át, hogy milyen is volt az előző szupcsi kapcsija, mit rontott ő el, s mit kellene másként tennie?
A kapcsik végén rendes esetben szokott lenni úm. gyászidőszak. Na, ezeknél-, az ilyeneknél ez sincsen meg: egyből kergetik a saját maga által kitalált "Ez nekem való nő/pasi"-t.
Itt vannak a legnagyobb problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!