Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a kategóriában itt GYK-n a férfiak vagy a nők szoktak többször hibáztatva lenni?

Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő csak más nézőpontból nézve. Egymást hibáztatják.
2023. dec. 16. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenki dobál itt mindenkire mindent.
2023. dec. 16. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

az ex nőm rendszeresen itt gyűjtött ön igazolást, hogy egy mekkora tahó vagyok.

szerintem itt egy kicsit jobban osztják a pasikat mint a nőket.

2023. dec. 16. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mindkettő nem kapja az ívet rendesen.
2023. dec. 16. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindkét nem kap hidget és meleget rendesen. Vagy inkább jellemzően csak hideget:D

Ennél pontosabb választ meg nemigen fogsz kapni, elvégre senki nem gyűjtötte össze az összes választ (remélem) és gyakran még az is eltérően van értékelve, hogy mi számít kiosztásnak és mi számít tanácsnak.

2023. dec. 16. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

Én úgy vettem észre, hogy többen szidják a nőket, viszont akik pontozzák a válaszokat, azok inkább a nőknek adnak igazat.

Ha mondjuk nők szidnak férfiakat, azok a válaszok jellemzően pozitív értékelést kapnak, míg amikor férfiak szidnak nőket, azok negatívat.

Szóval mindkét nem frusztrált tagjai jelen vannak, csak míg a férfiak aktívabban írják ki magukból a hülyeségeiket, addig a nők inkább a lepontozgatásban élik ki magukat.

2023. dec. 16. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem csak ebben a kategóriában, hanem az egész világon mindenki tudja, hogy a nők a hibásak, hogy az incelek egyedül vannak és az is tudott, hogy minden férfi a hibás, ha egy nőt csalódás vagy fájdalom ér. De ebben a kategóriában inkább az előbbi érvényesül..
2023. dec. 16. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Mivel 3 kérdésből 2 a nőket szidja, szerinted?
2023. dec. 16. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok olyan kérdés van pasiktól, ami a nőket úgy általánosítva hibáztatja mindenért is, míg a nők inkább egy konkrét személlyel, jelenlegi/volt/áhított partnerrel kapcsolatban kérdeznek. A válaszolók között meg mindkét nemből vannak normálisak meg zakkantak is. Azt nem vettem észre, hogy ha egy nő nyilvánvalóan idióta, vagy miatta ment tönkre a kapcsolat, akkor bárki is védené, vagy igazat adna neki, kapják ők is az ívet.
2023. dec. 17. 04:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy indult, hogy a nőket szidják többet, aztán a teljesen irracionális incel dühöngés meghozta a gyümölcsét a másik oldalon. Itt a két fél egymást radikalizálja a végletekig.
2023. dec. 17. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!