Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában itt GYK-n a férfiak vagy a nők szoktak többször hibáztatva lenni?
az ex nőm rendszeresen itt gyűjtött ön igazolást, hogy egy mekkora tahó vagyok.
szerintem itt egy kicsit jobban osztják a pasikat mint a nőket.
Mindkét nem kap hidget és meleget rendesen. Vagy inkább jellemzően csak hideget:D
Ennél pontosabb választ meg nemigen fogsz kapni, elvégre senki nem gyűjtötte össze az összes választ (remélem) és gyakran még az is eltérően van értékelve, hogy mi számít kiosztásnak és mi számít tanácsnak.
Én úgy vettem észre, hogy többen szidják a nőket, viszont akik pontozzák a válaszokat, azok inkább a nőknek adnak igazat.
Ha mondjuk nők szidnak férfiakat, azok a válaszok jellemzően pozitív értékelést kapnak, míg amikor férfiak szidnak nőket, azok negatívat.
Szóval mindkét nem frusztrált tagjai jelen vannak, csak míg a férfiak aktívabban írják ki magukból a hülyeségeiket, addig a nők inkább a lepontozgatásban élik ki magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!