Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok 20 év korkülönbségről? 20 éves lány, 40 éves férfi
Könnyen dumál itt mindenki, hogy nem számít a 20 év korkülönbség. Voltatok már ilyen kapcsolatban? mert én igen!
19 éves fejjel, 41 éves paliba zúgtam bele, vagy azt hittem. A családom nem nézte jó szemmel, megromlott velük a kapcsolatom, be se tehette a lábát. A barátaim is kiközösítettek onnantól, nem akarták, hogy vigyem a bulikba. Odaköltöztem, onnantól jött a pokol. Ő lakása, ő fizet, nekem kuss van.
Aztán 21 évesen felnőttem és láttam a valódi embert az ábrándkép mögött, akit én alkottam a hülye tini fejemmel. Szakítottam. Dupla szívás volt, hogy egy nárcisztikus barom volt, aki ezt nem tudta benyelni, minden kapcsolatomat próbálta tönkretenni, manipulált, mindent megtett, hogy visszamenjek, de akkor már volt eszem.
Soha többet nem jöttem össze idősebb pasival, a férjem csak 4 évvel idősebb.
Ez megint sarkítás.
Kifogtál egy igazi kretént. De nem mindenki ilyen..
Habár úgy gondolom te egy 20-onéves fiú lehetsz aki lánynak adja ki magát féltékenységből...
41nek abban igaza van, hogy tipikusan a nárcik keresnek jóval fiatalabb nőt, akit könnyű betörni, kontrollalni. Ez egy evidencia.
Nekem amúgy olyan ismerőseim vannak, ahol a korkülönbség kosebb, kb 14 év, de a férfi nagyon hamar öreg lett, a nő most 40es, él, virul az aszott vénember mellett.
Az a baj, ami a korkülönbség mögött áll.
Oka van, hogy egy fiatal lány apja korabeli párt keres, idáig a szülők irányították, nevelték, mostantól a párja. Nem tanul semmi önállóságot, döntésképességet, felelősséget.
És oka van, ha egy idősebb férfi nem tudott ennyi idős korára megállapodni, családot alapítani, korához illő társat találni, és egy gyereklányt keres, mert kell neki, hogy irányíthasson, hogy mutogathassa, hogy fiatal párja van. Önbizalomhiányról, enyhe nárcisztikus vonásokról árulkodik, ami nem jelent jót.
Önismeret és önfejlesztés kellene mindkét félnek ilyen esetben.
47-es!
A legnagyobb baj viszont az, hogy ebben a nyomorult országban minden félnótás bohóc pszichológus szaktekintélynek képzeli magát, ezért gétlástalanul minősítget másokat, pefázik bele a magánéletükbe, és állít fel saját kútfőből pszichológiai kórképet másokról!
48as, te is egy bő 40es vagy, aki fiatalokra csorgatja a nyálát, és nem tudja elfogadni, hogy egyiknek sem kell hosszú távon, mi?
Miért lenne beleavatkozás, ha a kérdező kiírt egy nyilvános kérdést és az emberek véleményét kérdezte? mindenki azt gondol amit akar, miért ne írhatnának teljesen eltérő véleményeket is az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!